Pooštrena kontrola mera zaštite od korone u Trgovištu

Štab za vanredne situacije Opštine Trgovište je na svojoj poslednjoj sednici doneo odluku o pooštravanju kotrole poštovanja propisnih mera zaštite od korona virusa.

Sa ove sednice upućen je i apel građanima da u ovoj teškoj situaciji budu odgovorni kako prema sebi i svojoj porodici, tako i prema drugim ljudima, ovo se pogotovo odnosi na one koji u ovom periodu slave svoje krsne slave da to čine u krugu porodice bez okupljanja gostiju.

Naloženo je i komunalnom inspektoru da strogo kontroliše poštovanje mera zaštite od COVID 19 u ugostiteljskim objektima, a zaposlenima u Javnom preduzeću „Komunalac“ da dezinfikuju javne površine na teritoriji opštine.

Na istom zadatku biće i prosvetni inspektor koji će obilaziti škole i kontrolisati kako se sprovode mere zaštite od od ove virusne infekcije, dok će direkotor Osnovne škole „Branko Radičević“ svakog dana Štabu za vanredne situacije dostavljati mejlom izveštaj o epidemiloškoj situaciji u školi.

Neće biti izostavljena ni kontrola javnog prevoza putnika gde će ključnu ulogu imati saobraćajni inspektor koji će u saradnji sa komunalnim policajcem kontrolisati da li se putnici pridržavaju propisanih mera zaštite.

Foto: Služba za odnose s javnošću

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare