Niš u prvih 10 top gradova jugoistočne Evrope po povoljnom poslovnim okruženjem

Član Veća grada Niša Vladimir Marjanović, zadužen za privredu investicije i regionalni razvoj, izjavio je da se Niš našao među prvih 10 gradova sa povoljnim poslovnim okruženjem u jugoistočnoj Evropi.

„Najvidljivije su 6 multionacioalnih kompanija, koje su se zadržale i planiraju povećanje kapaciteta, kao i domaće kompanije koje šire svoje kapacitete. Smanjenje broja nezaposlenih ove godine pao je ispod 20.000 hiljada, što je istorijski minimum“, kazao je.

Obrazlažau dalje šta je Nišu donelu laskavo mesto, naveo je i budžet grada, čiji su prihodi prošle godine realizovani sa 95 posto, a jedan od ciljeva lokalne samouprave, rekao je da Niš ima što veći broj „bogatih radnika“.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Lora
28.02.2023. 09:49

Kako bre Niš, Leskovac je NAJBOLJI četiri puta BFC sertifikat. A i mi imamo 6 stranih kompanija. Pride, neši radnici su već bogati.