Posle promena u stručnom štabu „Prestiž“ krenuo sa pripremama

Foto: Privatna arhiva

Posle kraće pauze selekcije pionira i petlića vranjske Škole fudbala „Prestiž“  krenule su sa pripremama za novu sezonu. Iako je Prva liga Regiona istočne Srbije u kojoj se takmiče za njih veoma zahtevna oni će se potruditi da budu najbolji što mogu kako bi ostavili upečatljiv utisak na svakoj odigranoj utakmici.

„Radimo naporno i očekujemo da kroz par kontrolnih utakmica podignemo nivo fizičke pripremljenosti i spremni dočekamo početak sezone koja kreće krajem avgusta“, ističe Joca Ristić, koordinator „Prestiža“.

On naglašava da su pred početak nove sezone napravili neophodne promene u stručnom štabu kako bi ostvarili još bolje rezultate. Slične korekcije uradili su i u svim selekcijama jer ima naznaka da mlađi pioniri i petlići, dečaci rođeni 2010. i 2012. igraju u Drugoj ligi Ris, a da li će se taj plan sprovesti u delo umnogome će zavisiti od njihovih finansijskih mogućnosti.

Foto: Privatna arhiva

„Potrudićemo se da i oni igraju takmičarske utakmice jer samo na taj način mogu da napreduju“, kaže Ristić i dodaje da će pionire i petliće u Prvoj ligi Ris (dečaci 2009. i 2011. godište) voditi mladi i perspektivni trener Miljan Stajić, dok će pionire i petliće u Drugoj ligi Ris (dečaci rođeni 2010. i 2012.) voditi Milan Bojković, koji je svoj renome već potvrdio na fudbalskom terenu. Mlađe petliće 2013, 14,15,16. godište vodiće iskusni fudbalski vuk Igor Stefanović.

Sa ovim uzrastima će raditi i Bratislav Čukić, koji će svojim pedgoškim pristupom dati jednu novu dimenziju tokom njihovog bavljenja fudbalom. Tokom leta fudbalere „Prestiža“ treniraće i dva mlada trenera Mihajlo Vučković i Petar Stojković, a na koje klub ozbiljno računa u narednom periodu. Treniranje golmana biće prepušten legendarnom vranjskom  golmanu Branku Anđelkoviću Ćufti, dok će alfa i omega kluba u administraciji biti neumorni sekretar Boban Spasić.

„Koordinacija kluba i dalje ostaje na meni i iskreno se nadam da ćemo u nastupajućoj sezoni,uz jedan profesionalan rad, uspeti da ostvarimo sve ono što smo planirali“, naglašava na kraju Ristić.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare