Vratio se kući sa gajbom piva, pa ponovo u prodavnicu sa čepom po nagradu

Bora Dimitrijević iz poljaničkog sela Gradnja, koje se nalazi u vranjskom ataru, tokom letnjih meseci voli da se osveži hladnim pivom. Otuda je pre neki dan i otišao u susedno selo Vlase da se u prodavnici “Janjić” snabde novom količinom piva. Tamo je zatekao neke svoje prijatelje i komšije pa je i on seo zajedno sa njima da popije jedno “Zaječarsko” pivo.

Kada ga je otvorio odmah je primetio ispod čepa ispisan kod, a potom i obaveštenje na flaši da je njegov proizvođač organizovao nagradnu igru za svoje potrošače i da je ona u toku. Pažljivo je pročitao i obaveštenje da je njen organizator za srećne dobitnike pripremio automobil, novčanu nagradu od 2.000 evra i sportsku opremu i odlučio da sačuva čep kako bi mogao pomoću telefona da pošalje kod.

On se toga dana vratio kući iz prodavnice sa gajbom piva. I dok je u hladovini ispijao drugo opet je na čepu video novi kod za nagradnu igru i odlučio da ih pošalje.

“Poslao sam tri i nisam dobio nikakvo obaveštenje o nagradi. Međutim, kada sam poslao kod sa četvrtog čepa odmah mi je stiglo obaveštenje da sam dobio nagradu”,priča razdragano Bora.

Iako nije znao o kojoj nagradi je reč, on je bio van sebe od sreće jer je prvi put u životu dobio neku nagradu na nekoj nagradnoj igri. O ovome što mu se desilo odmah je obavestio svoje ukućane tako da su svi sa nestrpljenjem stali da iščekuju nagradu.

Vrlo brzo potom stiglo mu je obaveštenje iz Brze pošte da dođe u Vlase po nju. Iako nije imao prevelika očekivanja kada je nagrada u pitanju, u njemu je ipak tinjala nada da će možda dobiti neku od vrednih.

Foto: Privatna arhiva

Njegovu radost, međutim, nije pomutilo saznanje da je postao dobitnik sportske torbe sa kačketom na kome je ispisan logo zaječarskog piva. Sa primljenom nagradom odmah se uputio u prodavnicu gde je kupio pivo koje ga je odvelo do nagrade, da proslavi srećan događaj.

Foto: Privatna arhiva

Tada je počastio i sve svoje prijatelje koji su se zatekli u njoj. Oni koji su videli koliko je bio široke ruke prilikom čašćavanja na kraju su prokomentarisali da je više potrošio od vrednosti nagrade. Bora, međutim, nije zažalio. On se srećan vrtio kući s torbom i kačketom, a za njim su ostali prijatelji u prodavnici da šalju kodove u nadi da će i oni dobiti neku od nagrada.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

4 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mačak
25.06.2024. 13:30

čista prevara.. Verujte mi 👎

Dača
25.06.2024. 19:04
Odgovor za  Mačak

Nije Mačak prevara i ja sam dobio istu nagradu. Mislio sam da će biti običan reklamni materijal ali je čak i kvalitetan poklon.

le-mi
25.06.2024. 21:56

wow

Realnost
27.06.2024. 11:02

A kome su obećali kola i pare, bar se kod nas to ne deli slučajno!?!