Sutra bez struje Radničko naselje, deo Slavka Zlatanovića i Petrovac

Foto: K. I.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji elektrodistributivne mreže sutra, 27. juna će bez struje biti nekoliko ulica i objekata u Radničkom naselju, kao i Šumadijska i Proleterska ulica u Leskovcu.

U periodu od 8 do 15 sati struju neće imati sledeće ulice: Mileta Ćalovića, Dragana Petrovića Stoleta, Ace Đorđevića, Gavrila Principa, deo ulice Zejnela Ajdinija od broja 40 do 70 i od broja 57 do 87, deo ulice 27. Marta od broja 30 do 60 i od broja 27 do 63, stambene zgrade u Radničkoj broj B2, B4, B6, 9A, 11A, stambena zgrada iza auto škole Žika broj 19, u ulici Solunskih ratnika A1, A2, A3, deo naselja Slavka Zlatanovića, mesara u ulici Koste Abraševića 12, lokali u Radničkoj ulici levo od pumpe, benzinska pumpa i dečiji vrtić u tom naselju.

Istog dana od 8.30 do 12.30 sati bez napajanja će biti korisnici u Šumadijskoj od broja 52 do 74 i u Proleterskoj ulici od 53 do 77.

Takođe, električnu energiju neće imati korisnici u naseljenom mestu Petrovac i vikend naselje Petrovac od 8.30 do 15 sati.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare