Fudbaleri „Prestiža“ otpočeli pripreme posle mesec dana pauze

Privatna arhiva

Treneri Fudbalskog kluba “Prestiž” su posle jednomesečne pauze počeli sa pripremama svih takmičarskih selekcija. Po prvi put formirali su kadetsku selekciju koja će se takmičiti u Drugoj ligi regiona istočne Srbije.

Ovo je prema rečima Joce Ristića, koordinatora ovog kluba, bila želja i dečaka i roditelja s obzirom da su deca sedam godina u “Prestižu” i da je napravljen određeni iskorak u organizaciji kluba, a samim tim i u timskom i individualnom napretku dece.

Tu seleciju dečaka rođenih 2008. i 2009. godine predvodiće odlični trener Miljan Stajić. Pioniri 2010/11 godište i petlići 2012. godište igraće u prvoj ligi Regiona Istočne Srbije, a njih će predvoditi odani vojnik kluba Milan Bojković kome će prvi asistent biti Igor Stefanović.

Mlađi pioniri 2011. godište i mlađi petlići 2013. godište igraće u Drugoj ligi Ris. Njima će prvi trener biti iskusni Igor Stefanović, a asistent mladi trener Marko Hristić.

Privatna arhiva

Za rad sa golmanima biće i dalje zadužen Branko Anđelković Ćufta, dok je uloga sekretra namenjena neumornom Bobanu Spasiću.

“Pet takmičarskih selekcija je velika obaveza i dogovornost svih nas u klubu. Moramo da radimo kvalitetno i da budemo uporni i istrajni kako bi izdržali ritam prvenstva. Ostale selekcije cicibani, njih oko 100, igraće Mini maksi ligu krajem godine”, ističe Ristić i naglašava da će do tada da rade na sticanju elementarnih fudbalskih veština.

Kako klub raste i obaveze njegovog rukovodstva su veće. Otuda se oni, prema rečima našeg sagovornika, moraju izdići iznad svojih mogućnosti zbog izazova koji su sami kreirali.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare