Dete maltretiralo mače na ulici, bacalo na zemlju pa ga pregazilo trotinetom

Foto: Printscreen Instagram @pit.udruzenje

Šestogodišnje dete sinoć je ispred jednog objekta u Nišu udaralo i bacalo mače o zemlju, pa potom pregazilo trotinetom. Snimak i vest o tom nemilom događaju objavili su Udruženje PIT i Udruženje ZOO Planet Niš, a slučaj je prijavljen i policiji.

Kako se na snimku nadzornih kamera vidi, dečak je bez ikakvog razloga krenuo da maltretira mače i naneo mu velike povrede u vidu preloma kičme i karlice.

Foto: Printscreen Instagram @pit.udruzenje

Vlasnik ovog objekta odveo je nedužno povređenu macu kod veterinara i tamo konstatovali povrede, i dodaju da je živa ali je u teškom stanju i teško diše.

Jugmedia snimak ne može da objavi zato što je uznemiravajućeg karaktera.

Iz Udruženja PIT navode: „Roditelji su ti koji bi trebalo da decu uče poštovanju prema životinjama. Zar deca stvarno ne znaju da ovakvo ponašanje nije dopustivo, ili znaju? Mnogo puta je dokazano da je tanka linija između nasilja nad životinjama i ljudima“.

Dodaju da će protiv roditelja dečaka podneti krivičnu prijavu, kao i da je policija izašla na mestu događaja i obavešten je tužilac.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

2 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Poslovica
19.09.2024. 16:49

Bolest!

Dusan
19.09.2024. 21:02

Takve i treba da izujedaju lutalice na ulici.