Štedite pametno! Veliki popusti u Nišu

Da li i vi, kao mnogi Nišlije, pažljivo pratite akcije i popuste, ili sredinom meseca, kada pristignu svi računi i obaveze, postajete svesni svojih troškova? Navike se razlikuju, ali možda je vreme da preispitate neke od njih i unapredite upravljanje ličnim budžetom. U današnjem svetu, gde su nepredviđeni troškovi česta pojava, optimizacija finansija može delovati izazovno, ali postoji niz načina da to olakšate. Jedan od njih je Wolt-ova akcija Mega popusta koja traje skoro ceo mesec, počev od 16. septembra, i nudi brojne popuste u restoranima, prodavnicama i apotekama širom Niša.

Sve popularnija tehnika štednje je metoda štednih koverata, koja je postala viralna na društvenim mrežama. Ovaj jednostavanpristup podrazumeva da svakog meseca unapred odvojite novac u različite koverte – za hranu, račune, štednju, i druge potrebe – kako biste precizno ispratili potrošnju. Ako ste ljubitelj digitalne forme, ima i tih opcija.

Wolt vam dodatno olakšava ovaj proces. Zahvaljujući akciji Mesec Mega popusta, u Nišu možete uživati u omiljenim obrocima iz poznatih lanaca. McDonald’s daje popust od 20 odsto na čak pet artikala, dok se u KFC restoranima obroci mogu naručiti uz sniženje od 30 odsto. Obroci u restoranu Tron u našem gradu, ovog puta dostupni po ceni nižoj za 30 odsto. Korisnici Wolt Marketa uživaju do 40 odsto popusta, a članovi Wolt+ programa dobijaju dodatne pogodnosti.

Korišćenjem ovih popusta, možete značajno smanjiti troškove, što vam daje priliku da deo novca koji bi inače otišao na obroke – sada preusmerite u koverte za štednju ili druge važne kategorije. Na ovaj način možete istovremeno uživati u ukusnim obrocima, isprobati nešto novo iz lokalnih i egzotičnih kuhinja.

Štedne koverte u kombinaciji sa Wolt akcijama pružaju sjajan način za efikasno planiranje budžeta. Planirajte unapred, optimizujte svoj budžet, i iskoristite popuste da vam u kovertama za štednju ostane više novca za buduće potrebe.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare