GG “Svi za jednog jedan za sve” o Juri: . Posle psihičkog maltretiranja i iživljavanja, počela su i fizička

Desilo se očekivano. Posle psihičkog maltretiranja i iživljavanja, počela su i fizička. Pre 3 dana, radnice fabrike Jura u Leskovcu, su završile na urgentnom zbog nekontrolisanog izliva besa jednog Korejca nad njima, saopštili su iz Grupe građana “Svi za jednog jedan za sve”.

Ostatak saopštenja prenosimo u celosti:

Ko je kriv?

Najviše lokalna vlast, pa sami radnici i na kraju siledžija iz Jure. Belosvetske robovlasnike je dovela vlast.

Koja?

Nije bitno, jer poslednjih 30 godina se isti samo vrte u krug.

Zašto?

Zbog novca koji dele sa njima. Jedna od najkorumpiranijih vlasti na svetu je poklonila i zemljište i infrastrukturu i ljude. Oslobodila ih je čak i obaveze poštovanja srpskih zakona. A što bi ih i poštovali kada mi nemamo pravnu državu. Jer, da je imamo, bahati siledžija bi istog momenta, sa lisicama na rukama, bio odveden u policijsku upravu, pritvoren i deportovan u Koreju. Jura bi nadoknadila štetu, sa opomenom da će biti zatvorena ukoliko ponovo prekrši zakon zemlje domaćina. Ali, Leskovac je skoro dobio donaciju u vidu stanice za merenje zagađenosti vazduha, pa ne ide da se zameramo. Mnogo je bio pametan onaj koji je rekao da „Samo sloga Srbina spašava.“ Jer da su radnici bili složni, do ovoga ne bi došlo. Ovako, jedni štrajkuju, drugi ćute i rade. Oni koji su se bunili su dobili otkaze, a ovi drugi će kasnije ili ce sami otići kao invalidi. Ćutanje ih neće dovesti do boljeg položaja.

Da li su zadovoljni?

Pretpostavljamo, jer ćute. Da su proradile one divne osobine Srba, kojima se nekada ceo svet divio: hrabrost, dostojanstvo, ponos i patriotizam, JURA bi odavno bila naJUREna.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare