Utakmica visokog rizika – Srbija i Švajcarska na stadionu u Leskovcu, karte već u prodaji

Foto: čitalac Jugmedie

Meč trećeg kola Lige nacije grupe A4, između reprezentacija Srbije i Švajcarske koji će se odigrati 12. oktobra na Gradskom stadionu „Dubočica“ u Leskovcu sa početkom od 20.45 sati, privukao je veliko interesovanje, a Leskovčani će imati priliku da kupe karte na portirnici kod stadiona. Inače, kako smo prethodno najavili prodaja karata je krenula juče, a rad biletarnice je od 10 do 17 sati.

Podsetimo, online prodaja ulaznica počela je 29. septembra u 12 sati, dok se karte u veleprodaji kreću po ceni za Istok i Zapad po 1000 dinara, dok su Sever i Jug 500 dinara. Takođe, ulaznice možete nabaviti i na prodajnom mestu Ticketline Shop – Novi Beograd, TC Mercator.

„Pošto je utakmica visokog rizika onda je Fudbalski savez Srbije uveo pravilo da  se na jednoj ličnoj karti može uzeti jedna karta sa imenom i prezimenom i jedinstvenim matičnim brojem, a što se dece tiče, do 16 godina deca treba da donesu izvod iz Matične knjige rođenih da bi dobili kartu“, kazao je za Jugmediu gradski većnik zadužen za  omladinu i sport Aleksandar Pejčić.

Pejčić je dodao da ne znaju koliko je kartata stavljeno u prodaju jer je to nadležnost organizatora, odnosno Fudbalskog saveza Srbije, kao i da se nada i sutrašnjoj prodaji.

Na dan utakmice 12. oktobra, kako piše na sajtu Ticketline.rs prodaja ulaznica na blagajnama stadiona će se obavljati od 10 sati do početka utakmice.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Maxx
02.10.2024. 15:50

Sta tacno znaci „utakmica visokog rizika“? Jel se tamo organizuju borbe gladijatora ili fudbalska utakmica? I zasto se uopste organizuje nesto sto ima karakteristiku visokog rizika? Jel ovo divlji zapad, sta? U kom veku mi zivimo?