Mališani uživali na manifestaciji „Dečiji jesenji dani u Medijani“

U susret obeležavanju Dečije nedelje, gradska opština Medijana je, u okviru manifestacije “Dečiji jesenji dani u Medijani”, kroz niz zanimljivih aktivnosti, igara, izazova i avantura, priredila sjajnu zabavu i druženje sa najmlađima.

„Gradska opština Medijana, tradicionalno organizuje ovu manifestaciju edukativnog karaktera, namenjenu našim najmlađim sugrađanima,“ izjavio je predsednik Mladen Đurić i dodao da opština nastavlja sa aktivnostima, koje su bile dobre u prethodnom periodu.

Đurić je, ovom prilikom istakao da sve ono što su uštedeli, preusmeravaju za unapređenje započetog programa, pronatalitetne politike i pomoći socijalno ugroženim kategorijama stanovništva, i naglasio da je u toku akcija obilaska 10 osnovnih škola na teritoriji opštine i podele poklon paketa prvacima, kojih je 1100, kako bi im početak školovanja bio lepši i zanimljiviji.

Prvog dana ove trodnevne manifestacije, mališani su uz pomoć animatora, mogli da drvene olovke ukrase jesenjim motivima, da naprave satiće od papira, obeleživače za knjige u obliku pečurke, da se kuglaju, igraju lopticama, ali i da plešu sa svojim omiljenim junacima iz crtanih filmova.

Najmlađim posetiocima svetosavskog parka, u igrama i izazovima, pridružili su se predškolci i prvaci Osnovne škole “Ćele Kula“, kao i mališani vrtića Plavi čuperak, Cvrčak, Bambi, Meda, Zum-zum, Moje društvance i Družionica.

Druženje sa mališanima nastaviće se u petak i subotu, odnosno 4. i 5.oktobra, u parku Sveti Sava, od 12 do 13.30 sati.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare