Odbojkašice SD Vranje 1093 osvojile zlata vredne bodove protiv Paraćinski

Foto: Facebook OK Panda

Odbojkašice SD Vranje 1093 osvojile su zlata vredne bodove na početku prvenstva Prvog kola Druge lige Istok ostvarenom pobedom nad ekipom OK Borac iz Paraćina.

U odlično odigranoj utakmici one su svoje protivnice savladale sa 1:3.

Vranjske odbojkašice se u drugom kolu na domaćem terenu sastaju sa Timokom iz Zaječara kada će pokušati da ostvare još jednu pobedu.

Foto: Facebook OK Panda

Utakmica će biti odigrana u petak 18. oktoba u 19 časova.

“Dođite u što većem broju da podržimo naš tim”, poručili su svojim navijačima iz stručnog štaba vranjskih odbojkašica.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare