Jelena Spirić Leskovčanima:Ćutite kad padaju plafoni u školama, kad korejski menadžeri maltretiraju sugrađanke, ćutite za bruku na stadionu…

Narodna poslanica Stranke Slobode i pravde Jelena Spirić iz Leskovca obratila se danas saopštenjem svojim sugrađanima pod naslovom: “Gde ste moji Leskovčani?”, u kome ih pita zašto ćute na niz negativnih događaja u gradu na Veternici.

Saopštenje prenosimo u celini.

“Nema vas da dignete glas dok nam deci na glavu padaju plafoni u školi. Nije vas bilo ni kada u školama nije bilo grejanja prošle zime.

Nije vas bilo kada su korejski menadžeri maltretirali naše sugrađane u Juri, pa na kraju žene i stolicama gađali.

Nema vas nigde ni kada nas godinama lažu za nova radna mesta u firmi Erenli kojoj je Srbija regularno dala subvencije a grad zemljište vredno preko milion evra.

Nema vas da kažete da nije normalno da ovoliki grad ima samo dve ekipe hitne pomoći, da nam se onkološki pacijenti leče u Vlasotincu.

Ćutali ste moji Leskovčani dok su se davale desetine miliona evra za stadion, a bolnica nam se raspadala. Mnogo bre ćutite. Plašite se? Verujete Vučiću, Mesku i Pinku  a ne svojim očima?

Pa videste li sramotu u subotu na utakmici, na stadionu koji je Vučić izgradio da bi mogao negde da gleda fudbal a da mu ne zvižde? Videste li kako je izgledao teren na koji se po Vučićevim rečima troši 20 000 evra mesečno? Shvatate li razmere krađe samo na tom jednom projektu?

Sigurna sam da sve ovo svi Leskovčani znaju, da su sve videli. Vreme je da počnemo da govorimo o tome, da prestanemo da ćutimo, da prestanemo da se plašimo da ćemo izgubiti ono malo što imamo, jer nemamo ništa. Vreme je da pokažemo da znamo da možemo da živimo drugačije, bolje. Jer,  ovo je grad o kome u svetu treba da se priča kao o mestu gde naš Leskovčanin Mićko Stojković omogućava da se stvaraju novi životi, a ne kao o mestu gde se fudbal igra na najskupljoj oranici, radnice gađaju stolicama a deci u školi plafoni padaju na glave.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

7 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Parizermen
15.10.2024. 15:00

Gde si bila kada je DS pljackala gradjane i zato izgubila vlast, gde si bila kada su bili protesti protiv litijums (i raniji i sadasnji), gde si bila (bio SPP) kada su bili protesti protiv nasilja na 40 stepeni u julu i avgustu, gde si sada kada se sakupljaju potpisi za ostavku Meska, gde si…..
Odnosno znamo da si poslanica oparlanwntu sa podrskom oko 1% gradjana. Dok beogradske stranke u Leskovcu ne promene nacin rada nece gradjani da vas prate, jer nemaju koga da prate, i zato gg u Leskovcusu za vas politicke gromade kojim mozete samo da zavidite. Mada vi poverenici, predsednici, neki partijski funkcioneri lepo zivite

Potop
15.10.2024. 17:06
Odgovor za  Parizermen

Živi ti pod meskom i vučićem i dao bog da ti nikada ne bude bolje jer ti za bolje i ne znaš dok tvoj ograničeni um može da usko shvati ništa što mu se dešava ili si pak svestan da bez članstva bi bio niko i ništa dok ustvari i sa time se niko i ništa samo što ti misliš da si nešto jer si unizio sve oko sebe pa smatraš da si neko. Jadna je ova Srbija sa ovoliko sitnih duša.

mile
15.10.2024. 16:52

Leskovcani, vrcani i *izde.

Jovan Ilic
15.10.2024. 17:09

A nezanima ni vas ni vlast sto nemamo autobusi da odemo na poso na vreme sto deca kasne na casovi i nece da im opravdaju.Bitno se svi vozite sa limuzine a narod ko sisa.Uzmemo mesecne karte i opet mora placamo taksi

Miki
15.10.2024. 17:40

Čist marketing. Da se izjava iz fotelje, a dela niodkuda. Non stop u Beograd. Pa se iz Beograda, prosipa pamet u Leskovcu. Eto to je doticna koja ovde deli pravdu. Plata visoka, radno mesto u EPS-u, kao porodično nasledje, a ona u poslaničku stolicu. Ama baš ničim zasluženo. Ni listu kad su predavali, potpise jedva skupiše, a da ne pričamo o sastavu iste. Kao odbornica na sednice Skupštine grada ne dolazi. I tako, tako se samo soli pamet u prazno. Dela govore draga Jelena, a ne razne priče. Da nepričam o neosnocanim napadima na druge političare, bez imalo stida, morala i dostojanstva. Ali dobro, to je već vidjeno. Idemo dalje. Zato je i večita opozicija i ona i njoj slični.

Pista
15.10.2024. 18:04

Ćutimo si zato što smo uvek uz vlas’ a i mnozina nas dodje iz selo a nećemo da se vrnemo…pa kad paori štrajkuju u Vojvodinu mi si ćutimo…pa oni će se izboriv i za nas!

Kukala nam roditelj 2
15.10.2024. 18:36

Da se bune da bi ti i politikanti slicni tebi opet bili vlast koja bi bila gora i od ovih sada. Da imate potencijal da budete losa vlast to ste vec dokazali kada ste vladali pre ovih, verujemo vam, nemojte nas vise molim vas spasavati.
Bolje cuti i zabij se u misju rupu jer u gradu u kom si rodjena i godinama radis i bavis se politikom nemas ni 500 glasova a jos si i poslanik u parlamentu na osnovu toga. Pa vi iz SSP-a ste gori od sekte koju narod kako tako bar glasa.
Ovom gradu a i drzavi su potrebnu novi, nekompromitovani i ljudi od integriteta. Od tebe, Carlija, Nese, Sembe, Siskinog, i sl. nema ni go k…