Borini pozorišni dani počinju sutra

U Pozorištu “Bora Stanković” u Vranju će 21. oktobra biti otvoreni 44. “Borini pozorišni dani” pod sloganom “Estetika i etika sučeljavanja”.

Prva predstava koja će biti izvdena na ovom festivalu nosi naziv “Očevi i oci”, a izvešće je glumci Narodnog pozorišta iz Beograda. Sutradan će publika imati priliku da pogleda predstavu somborskog Narodnog pozorišta pod nazivom “Ljudi od voska”.

Predstava “Nestajanje” Atelja 212 biće izvedena 24.oktobra, a narednog dana pozorišna predstava “Sumnja” teatra Nikola Vaptsarov iz bugarskog grada Blagoevgrada.

Predstava “Bilo jednom u Novom Sadu”, autora Andraša Urbana, zakazana je za 26. oktobar, a izvešće je glumci Novosadskog pozorišta “Ujvideki sinhaz”, dok će 27. oktobra biti prikazana predstava “Brod za lutke” glumaca Narodnog pozorišta iz Bitolja.

Poslednjeg dana ove pozorišne manifestacije biće izvedena predstava “Koštana” Narodnog pozorišta iz Niša i to u čast nagrađenih.

Tokom trajanja Borinih pozorišnih dana vranjske pozorište će svečanom akademijom obeležiti 100 godina postojanja.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare