Lipa oštetila automobil vlasnika „Džinsija“?

LESKOVAC – Lipa na parkiralištu ispred bivšeg SDK u centru grada polomila se pri korenu i pala na automobil BMW stranih registrskih tablica.

Vozilo je samo okrznuto, a sreća u ovoj nezgodi je što u momentu pada, oko 6,30 sati, nije bilo prolaznika.

drvo-dzinsi-ostecenje1

Radnici „Komunalca“, koju su tri sata kasnije uklonili stablo, rekli su da je BMW vlasništvo turskog državljanina, jednog od suvlasnika fabrike „Džinsi“ u Leskovcu.

Tu informaciju nismo mogli da proverimo jer niko od nadležnih nije bio dostupan.

(Kraj) mil

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

9 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
djura
05.05.2014. 12:25

Ako je ovo drvo vec moralo da padne, ovako je ipak najbolje. Hvala velikom Bogu, sto niko nije povredjen.

A koliko se ja razumem u popravke automobila, steta je iako izgleda minimalno, ipak nekoliko stotina eura. Tako da nije los ni ovaj „slucajni“ izbor, koji je u svom padu napravilo stablo.

Bez ikakve zluradosti, siguran sam da ce cenjeni efendija mnogo lakse podneti ovu blagu stetu, nego sto bi to bilo ko od nasih sugradjana. Narocito ako ima kvalitetno osiguranje, u sto naravno ne sumnjam.

A da sam ja na njegovom mestu, ja bih ovo ipak shvatio veoma ozbiljno. Mozda je ovo ipak „opomena“? Mozda neko ipak gleda odozgo?

Trebalo bi mozda malo „popustiti“ u toj fabrici? Dozvoliti ljudima koji slave, da proslave svog sveca kako dolikuje. Jer nisu ti radnicu u toj hali neki „obicni“ ljudi.

To su Srbi.

A sutradan je Djurdjevdan.

Ratko
05.05.2014. 15:29

Možda je lipu oborio neki zemaljski *bog*, što treba videti na bezbednosnim kamerama kopirnice Novitet i poreske uprave??! A za Djuru pitanje: Pa mi slavimo i ne radimo od Nove godine, preko Božića, Sv.Save, Sretenja, 8.marta, Cvetnica, Uskrsa, 1.maja, Djurdjevdana……?? Kad ćemo da radimo i mogu li privreda i preduzetnici da podnesu ovoliko praznovanje!?

djura
05.05.2014. 16:11
Odgovor za  Ratko

Prijatelju

Mislim da tvoje pitanje nije za mene, vec za premijera srpske vlade.

On brine o potrebama i zeljama preduzetnika.

Max
05.05.2014. 16:16

Ode nam Zlatanovic i sve probleme u Gradu resio,evo tece med i mleko,samo jedno zaboravio da resi-„KRIVO“ drvo kod „SANjELIJA“…

Milos
05.05.2014. 20:32

Ipak ima boga! Ovo je dokaz da gleda neko odzgor…

Šaka Zuluf
05.05.2014. 21:18
Odgovor za  Milos

Zašto nije parkirao na Masarikovom trgu?

daca
05.05.2014. 21:31

Zlatanovic je, izvini molim te, upozoravao na mogucnst pada drveta ali su tad svi bili protiv, kao i uvek….. ajde da budemo realni, covek vise nije direktor tada smo ga svi napadali (valjda direktora svi treba da napadamo) sada ispada da je bio u pravu….

djura
05.05.2014. 22:05
Odgovor za  daca

daco

Verujem da si cuo za ono:

„Toliko slep, da od jednog drveta ne vidi celu sumu“? ❓

E pa zamisli, ima i gore od toga.

Tvoj slucaj na primer.

Kad u potpunosti pomesas dva stabla. A o sumi da i ne govorimo. 🙂

НЕБОЈША
06.05.2014. 15:52

E neverovatno! što je važno na čija kola je drvo palo? bavimo se trivijalnim stvarima i izvlačimo najgore osobine koje ljudi mogu da pokažu! SAMOŽIVOST! Novinari su odradili posao. Izvestili čiji je auto! Naravno, nije im palo na pamet da u nastavku svog istraživačkog posla, pitaju stručnjake, kakvo nam je stanje u gradu! Još koliko ovakvih situacija može da se desi zbog starih stabala? Zar smo već zaboravili kad je veća grana drveta pala na Anju Cakić u dvorištu Šop Đokića? A šta da je palo na nekoga od nas? Vrlo važno što su to kola vlasnika Jeancija! Sramota!