АПСОЛУТНИХ 1000

На протеклим лесковачким изборима за 999 чланова Савета у 139 месних заједница, када је: „Укупно је предато 153 листа за изборе и једино СНС са партнерима има кандидате за свих 139 месних заједница…“, док „…Лесковачка опозиција одлучила је да бојкотује ове изборе, а како су казали у ДС, они не желе да „учествују у фарси коју режира коалиција СНС-СПС-БС.“(Југмедиа). Након ове изјаве, лесковачка опозиција (ЛО), овде првенствено и једино мислим на ДС и СДС, ваљда је очекивала  да грађани Лесковца вежу  црно око јајца, прекрију очи рукама, да се не види да им суза сузу стиже, изађу на улице града  и устоличе их на трону власти.

Кад, гле: оп, цврц, gevezen zajn! Јер, шта је на То рекао лесковачки vox populi, vox dei? Лесковачко-касабска изборност показала је да СНС има: апсолутних 1000. Добро, скоро. Од 139 месних заједница, победила је у 138 МЗ. Мало ли је!? Добијени резултати су такви какви су и, док мене савршено  Боли Црвени Бан ко је победио на тим и таквим изборима,  нешто друго ме  посебно интересује: шта те танано – суптилне опозиционе душице, та дивна створења из редова ЛО, посебно јебе па неће на „црту“ СНС-у, а онда заврше у мраку сопствене пропасти тј. у јендеку политичке историје? Јер изјава: они не желе да „учествују у фарси коју режира коалиција СНС-СПС-БС.“  је катастрофални политичко – партијски неразум лидера ЛО; то је „опште место“ за које се обавезно ухвате осведочени политички лузери, калимерске плачиминџе, као оправдање , зашто беже са „црте“!

Сумњам, а једино сумњати могу, да ЛО није могла наватати довољан број својих чланова које би кандидовалa за чланове Савета МЗ. Поготову после изјаве нашег лордмера.: „Na našoj listi ima 14 magistara, 16 doktora, 52 diplomiranih ekonomista, 48 inženjera, 50 profesora, 87 penzionera, 34 preduzetnika, sa srednjom stručnom spremom 164, sa visokom školom 18, 57 poljoprivrednika…“(Југмедиа). Када је ЛО, тај остатак имагинарне  масе, самодовољних и непрејебивих салонских мрсомуда и мудросера, видела, схватила и закључила,  исправно,  да су им остали мање добри, лоши и најгори, диглa је и руке и ноге, скинула гаће и одустала од избора. Не схватајући, несрећници, да су  месне заједнице – држава на локалу! При томе, ЛО, губи из вида: Да су праксу функционерске изборне кампање неометано користили сви лесковачки политичари на власти – од када је света и века. Јер, власт поспешује финансије политичких странака, а поготову лидере тих странака.

Али тако То бива када се погрешно снива, и када се мале Ђокице играју  „политике“: непрофилисани, а талентовано глупи за политику; обдарено-политички неспособани, а лидери политичких странака. Комбинација, боли глава!? Те људе „посебног кова“, те хибрисе, апсолутно политички безидејне и неписмене,  једино што снажно гура напред, за то су екстремно надарени, јесте нескривени порив за власт и личне уносне послове. Зато је Саопштење ЛО егзактан ескапизам, шибицарски трик са  „вађењем  флека“, и ако чак и последња шуша зна: „Не кара мајка сина што се коцка, већ што се вади!“ Међутим, могу да се кладим: ако ЛО има укупно 999 чланова, који плаћају чланарину, ја се бесим испред Споменика! Т’нка свирка су. Има једно правило за кампању у нефер условима за изборе: ако је локална власт узурпирала медије и господари свим каналима комуникације с грађанима, што у Лесковцу дибидуз није тачно, него је одвратна и ординантна лаж, ЛО мора да се у највећој мери ослони на лични контакт с Лесковчанима. Лидери ЛО, уместо што на конференцијама за штампу јурите вештице, акрепе и караконџуле, узмите госпођу под руку па од врата до врата, од улице до улице, лицем у лице, а не на меком душеку диванити, дрндати вуну и критиковати. Јер, само страначки рад на терену, као једини начин борбе за гласове суграђана, може донети успех.

Тако смо радили МИ, када смо ВАС, господо из ДС,тамо  неког октобра,  довели на власт. (Никад више мило моје) „Сине, знаш како се постаје шампион? Тако што изађеш на терен, када је најтеже и…победиш!“ Библиско је: „Све је могуће ако то довољно јако желиш!“

Није демократија за сваки народ, господо из ЛО. Мора се проћи „развојни пут“ од деспотије преко диктатуре до демократије, што није нимало лако – није успостављање демократије што и преко цветног поља прећи. Лесковчани ће тај пут, преко цветног поља, до демократије, прећи тек кад на врби роди грожђе, и васкрсне Карађорђе, тј.на Свети никад. „Знамо ми нас, јебо ти нас“(Б.Ћ.) Лесковачка опозиција, илити преостали њени делови, највероватније су „сестре кармелићанке“ и то из реда босоногих заветница тишине, као да жели да преко ње израсте „плава трава заборава и/или је „прекрију снегови, рузмарин и шаш.

Када сам својевремено, за Бојтина вакта, ово лепо и јавно написао, а посебно наглашавао: да ДС, тад СДС није постојала, игра паланачко шићарџијску, а покварено-шибицарску,  политичку игру против својих коалиционих партнера, и да ДС као историјском пројекту, која је у једном тренутку свог дијалектичког развоја скренула у дијалектику обмане, морамо сви да помогнемо и радимо на њеном очувању, само што ме нисте линчовали –  ви из ДС, не неко други. Као и тада, тако и сада, ситуација на опозиционој сцени је таква да ви немате људе који су способни не да воде у „светлу будућност“ него у било какву будућност, немате значи  лучоноше, него имате, као у познатој сатири, људе који уносе мрак кофама у кућу, не би ли било још мрачније.

ДС, а поготову СДС, у Лесковцу, после ових избора, нема куда даље; политички ушкопљене и маргинализоване, што, узгред буди речено, сматрам изразом Божје правде; са рапидно опадајућим бројем чланова и симпатизера; без добрих, тј. са најгорим, персоналним решењима, једини излаз морају тражити у – правити све из почетка!!

Јер, ови избори за Савете МЗ, су показали да је дошао последњи час за смену генерација на опозиционој политичкој сцени Лесковца; стари кадрови, као и поједине странке немају више никаквих шанси да „направе“ солидан резултат на било којим наредним изборима. Са новим младим људима, са што више ибрет ханума и ибрет ефендија, а са што мање евет ефендија, могуће је кренути напред.

Нисам ја измислио: „Нова вина улијте у нове мешине.“ Утувите то у својим тинтарама господо из ЛО. Ваљда вам је То сада кристално јасно; сада када вас је СНС, на челу са лордмером Цветановићем, почистио са политичке сцене. Морони ће се згражавати, а персоне драматис ће рећи: па зар и ти сине Вечко? ЛО аметом утепана, ућуткана и изрешетана, па јој  само ти фалиш, наџак бабо?!  Али, знате оно моје: Тако ја мним. Ако ЛО има право да пропагира „свој политички сингуларитет“ имам и  ja право да укажем зашто мислим да је бежање са „црте“ погрешно, неодговорно и срамно. И да поручим лидерима ЛО: идите бре, идите на ђубриште историје; одлазите ви  исконски политички лузери! Окончајте своје  бивствовање на политичкој сцени Лесковца. Досадили сте и дојадили, својом неспособношћу, и Богу и људима.

Него, што па мене све то брига? Трљајте главу  сами међу собом. Довољни сте за „муку“ једни другима, нико са стране вам не треба – опозицијо лесковачка. Наравно, закерам и СНС-у. Шта вам је требало, господо из СНС, да у предизборни слоган стављате име и презиме председника Вучића?! Шта?  Председник Вучић је председник свих грађана Србије, а не само чланова СНС, и нема политичког, а још мање моралног оправдања, стављати његово име, као звезду водиљу, за изборе у месним заједницама. Није добро, ако вам је Вучић, који је само реплика одређене идеје, у којој нема ништа оргиналног, почетак и крај света. То није нормално. Али, добро!? Да  не би Вучића у слогану оде маст у пропаст, и ко зна шта би било!? Па се нешто мислим, и да вама у СНС предложим: зашто при отварању сенгрупа,  мачјих јебалишта,  када из својих канцеларија буду натерани да присуствују њиховим отварањима, сви „колективно несвесни“, а СНС свесни, грађанке и грађани Лесковца, не понесете транспарент са натписом: „Уљудимо Лесковац.За лепша,боља, квалитетнија, отменија  и  савременија лесковачка срања-Александар Вучић, зато што воли Лесковац“, имајући у виду да је он  Атлас нашег Лесковца. Међутим, господо из СНС, имајте увек на уму: Велика моћ је и велика слабост! Мислите о томе. Поготову што: „СНС је политичка странка, преображена Радикална странка, која је у најдубљој историјској традицији српског народа.“(Латинка Перовић)

Леп дан, и свако добро. Ма где били.

FOTO: Чупко и ја, дан пре избора.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

42 Komentara
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Joka
05.03.2018. 13:02

Ceo ovaj put koji traje od devedesetih nas je upućivao u ovom pravcu. Sve se iskristalisalo i došli smo do partije koja vredi!

Otud reku odovud most
05.03.2018. 19:36
Odgovor za  Joka

I ne treba nam ni jedna druga,da kritikuje,da napada vlast???Vi bi ste jednopartijski sistem…možda bi i moglo ali neće Vam dozvoliti oni koji su Vas doveli navlast a to nije narod već ZAPAD,čiji je cilj da jakom većinom završite posao sa KOSOVOM,jer takvu većinu niko nije imao a da pri tom i bude poslušan!Ili stvarno mislite da vole Vučića???A profesoru je došlo vreme za ,,naplatu“ starih dugova,te se setio da mu je sad prilika da uradi tako nešto!!!

Dino park
06.03.2018. 17:34
Odgovor za  Joka

…………a sto se politike tice, on niti pare daje, niti dupetom mrda.Pazi bogati njegov prepotopski stav, „od vrata do vrata“.To vise ni bojnicani ne rade,a kamoli da takav rad donosi rezultate.Ovaj covek je ozbiljno zabagovao jer je jos na nivou pentijuma 2…Vucic je na beogradskim izborima u predizbornom programu imao 76% termina, ovaj oce od vrata do vrata…

Mel Gibson,Luj Paster i Sigmund
07.03.2018. 14:16
Odgovor za  Joka

U striptiz baru,striptizeta postepeno,skida deo po deo svoje garderobe I kad skine i zadnju krpicu sa svog tela nastaje EUFORIJA kod ,,razularenih,,posmatraca.Evo profesore,Vama je trebalo 28 godina da skinete poslednju,,krpicu,,i da tako ,,nagi,,dozivite ovaciju ljudi kojima ste pripadali,a moram priznati vesto skrivajuci ko ste i sta ste.Zasto Vam je trebao ovakav komentar?Odgovor je lako doneti,kao sto rece jedan mudrac,,u mladosi sam bio levicar u starosti postajem desnicar…,,ali to za Vas ne vazi,Vi ste bili uvek na strani gde cete imati neku korist,samo za sebe.Uzivajte u onome sto ste zaradili,ne udarajte boksera koji lezi u nokdaunu.Pluvanje je osobina slabih.Sta Vama u tim godinama jos treba a niste ,,zaradili,?Kafica,kokta,ratluk..sagovornih koji ce Vas slusati dok mu pricate epohalne traceve iz Leskovca.I naravno setnja Vaseg,,kutreta,,A,da posle ovog teksta,bicete ,slobodni,u Vasoj setnji.Prilazice Vam starije gospodje koje ce traziti autogram.Zato,umnozite svoje fotose.

Sin Brut
05.03.2018. 13:08

Odlican tekst. Verujem da je lordmer zadovoljan. A, leskovacka opozicija neka se zamisli nad ovim tekstom. I ja mislim, da mnogi iz opozicije treba da napuste politiku.

i ovi i oni
05.03.2018. 14:13

I jedni i drugi, neka se zamisle nad ovim tekstom. Ne pise profesor za lordmera, a niti protiv LO. I ovi i oni nisu za Leskovac.

jednopartijski
05.03.2018. 14:20

Profesore jeste vi za 90 posto napisanog u pravu. Ipak ste baš naružili i onako malu opoziciju, što nije baš fer. Mene brine to što Srbija uvodi jednopartijski siste. „7, 28 godina birbe za demokratiju i višestranački sistem, vraćamo se u jednopartijski i to pre obećavani ulazaik u EU. To je problem moj profesore

Njihovi i nasi
05.03.2018. 15:18

ne valjaju. Pa onda koji su dobri profesore. Tvoji iz SPO?

Eidan
05.03.2018. 15:21

Slažem se sa delom kritika upućenim opoziciji ali zašto ne imenujemo stvari pravim imenom. Ne dobijaju se izbori više na terenu, tako što ćeš sa gospođom od vrata do vrata. Pričom da ubeđuješ i dobijaš izbore? Haha. Davno prošlo vreme. I narod naučio da svi lažu pa svi postali sitni trgovci. Danas možeš da pričaš i obilaziš teren koliko te volja, ali na kraju dođu „face“ sa budžetskim parama pa kome ulje, zejtin, kome hiljadarku-dve, kome posao ili otkaz. Koji je izbor prosečnog birača? Daj bre uzmi im nešto, dosta si bio vo ili daj da ne izgubim ovo što imam. Cela poenta je u tome, ko ima para da plaća, taj dobija izbore. Ili možda nije tako?

...otvaraju se fabrike
05.03.2018. 16:23

Profo, smetlišta se čiste, a otvaraju se fabrike i marketi, kupuju stanovi jer se povecala kupovna moc Leskovcana. A sto se permanentnog čiscenja grada tice, mogli bi malo da se pridruzite s Cupkom. Da date doprinos. Ionako imate suvise vremena slobodnog

Radmila
05.03.2018. 17:58

Ih bre, profa vas nahvali a vi ce ga stavljate u cistace, jos i cupka, izgleda da i sns-u tesko prepoznajete potencijal ili svi moraju da krenu od ciscenja pa da posle toga napreduju, po zasluzi naravno

dragan stankovic
05.03.2018. 16:59

Puka igra reci,fraza i besmislica.Posle svake borbe dodju zlonamerni GENERALI.dalekovide vracare i samozvani Tarabici.Stati na crtu elementarnoj nekulturi,bahatoj i rasipnickoj t.z.v Eliti je SAMOUBISTVO zdravorazumskog rasudjivanja.Pusti da pobede sami sebe.BOJKOT je borba a ne rasulo,BOJKOT je put ka pobedi a ne poraz.Razmisljaj o tome?

Generacijo
05.03.2018. 17:30

Molim te profo da ne cackas mecku. Vi iz SPO ste poslednji koji mogu nekog da kritikuju. Za SVI,SVI,SVI ste samo vi iz SPO krivi. Kad je trebalo da ovi sasvim odu, vi ste ih ispustili. Zato sada cutanjac.Tako ja mnim!

Joe Strummer
05.03.2018. 17:58

Ave, Profesore, politice mortuus te salutant! Gde si, Profo, nema te 100 godina. Žao mi je što tek sada pišem komentar, bio sam opravdano impeditus zbog radi taberna obaveza 🙂

torpedo
05.03.2018. 19:04

Ooooo profesore, kao stari, da ne kažem zadrti SePeOvac baš lepo seirite nad mrtvom opozicijom, a znam da znate i konstruktivno da pomažete…

Pričaj leskovački da te razumemo
07.03.2018. 16:32
Odgovor za  torpedo

Joj što ne volim nikad prihvaćene beogradske turcizme tipa „seirenje“ koji nam dolaze od probeogradskih „intelektualaca“ poreklom iz Krajince, Bublicu, Pertate…
Seirim, sirim sirenje bre rođače. 300 dinara kilo sirenje, za tvojo seirenje.

I.I
05.03.2018. 19:26

Uza sve postovanje prema argumentaciji i kritici g. Nesica ne mogu da se otmem utisku da je mera zluradostI I neskrivenog trijumfalizma nepodnosljiva.To sto onako,uzgred,kritikuje i SNS vise zarad lazne simitrije negoli sustinski ne menja na stvari.Problem je,uvazeni profesore,sto ce pre svega stradati obican i pristojan svet sa ovom i ovakvom vlascu.Opozicija se snasla ili ce se snaci ,a sta cemo mi sa malim i velikim konvertitima, Vulinom,Kazricima,dr Nebojsom iz Beograda i njima slicnima.

Miloš
05.03.2018. 20:53
Odgovor za  I.I

Znaš li šta ćete? Da izađete na izbore, a ne da vas mrzi, a posle da kukate. Od sad pa nadalje glasam isključivo SNS, bez obzira kakvu politiku vodili. Meni će i s njima i bez njih biti isto lepo. Čestitke Cvetanoviću, a vi opozicijo MARŠ.

Trazili ste, gledajte
05.03.2018. 21:00

Non stop trazite profesor da pise.Evo, napisao je. Gde su sada njegovi fanovi: Bezbrizni, Student privatnog, deskonja, Joe Strummer, Jail Byrd …da ga hvale i brane od opozicionih BOTOVA.

Student Privatnog
06.03.2018. 09:48

Neki od njih smo tu, al padosmo u nemilost režimske redakcije, te nem ne objavljuju komentare. A Profesor ne bi bio Profesor sa velikm „P“ ako bi mu trebala ta vrsta pomoći.
Veliki pozdrav, Profesore!

Realno
06.03.2018. 15:57
Odgovor za  Student Privatnog

Student, „nem tudo“, ne znam ništa, ne razumem se…Da nisi u međuvremenu postao vojvođanska nacionalna manjina

Tražili smo, dobili smo
06.03.2018. 22:44

Zabrinuti, evo tvog komentara 4 months ago:
„Ja razumem Vjaceslava i njegove nadimke kao sto su Bezbrizni, Joe Strummer, Jail Byrd… Covek pise potpuno besmislene stvari, razume ih samo on i niko vise. A svaka istina boli Vjaceslave, pa i ova! Kada covek zna da je sam i da ga niko ne podrzava onda on pljuje i psuje kao u gore navedenom slucaju.Vi ste star covek, dokon, bez obaveza,u penziji. Setajte svoje kuce,a brigu o gradu prepustite nekim drugima! I vi ste u proslosti imali prilika da se pokazete preko SPO – a, ali niste. Toliko…“

miki stajkovce
06.03.2018. 07:56

Niste mi juce objavili komemtar o kadrovima SNS, kojih ova partija nema. Pisao sam i o strahu obicnih ljudi da budu na listama kadidata za Savete MZ. Pisao sam i o kandidatkinji iz Lebana koja je konkurisala za tuziockog pomocnika u drugom osnovnom javnom tuzilastvu u Beogradu. Njen problem je da su tamo „propitivali“ kandidate i ocenjivali ih 0d 1-5. Prvi su dobili 5, pa neko 4, pa 3, a dvoje su dobili dvojke. E jednu od dvojki je dobila i kandidatkinja iz Lebana, clan SNS. O kradjama na Bgd. izborima mozete pogledati na youtube. Dakle ovo je jednopartijsko jednoumlje. I na na kraju pitanje za vas iz Jugmedije: da se slucajno i vi niste malo uplasili?

Trazili ste, gledajte
06.03.2018. 11:31

Vidim polako se okuplja staro elitno društvo. Zaboravila sam, zato se izvinjavam da napomenem, a gde je UČA. Samo još on da se javi i da svoj komentar. I sve je kao nekad.

Uča
07.03.2018. 11:04

„Trazili ste, gledajte“ nismo došli da se vređamo, ili drugim rečima – elita i ja Tebi, jer ta elitaška sorta slabo uspeva u ovoj našoj sredini blago umerene-kontinentalne klime sa godišnjim padavinama od oko 628 mm “izuzetno pogodnoj za život i privredne aktivnosti”. Pretpostavljam da me malo ….. avaš, ali ako ipak, mene, jednog seoskog učitelja, po svaku cenu želiš da držiš za elitu, ostaje mi samo da se podalje držim od takvih i to sa d..tom uza zid. Mislim da elita u Leskovcu postoji samo se sa punim pravom drži podalje od svega, upravo sa d…tom uza zid. Imamo „dobar primer loše prakse“ gde su beogradski napori da se manjak nekadašnje elite nadoknadi izrodili šljam i fukaru, tako da bi najbolje bilo da mi leskovčani po tem pitanju ne čačkamo mečku, jer je kod nas, ako ništa drugo, barem jasna podela: pristojni i pošteni ljudi mogu sticajem životnih/poslovnih/kafanskih/itd okolnosti da se na trenutak pomešaju sa fukarom*, ali je i tada (da se ne lažemo) očigledno ko je ko.

Uča
07.03.2018. 11:06

Dakle, ja sam za to da profesor treba PUNO da piše (kad već mi ostali nećemo, ne umemo ili se bojimo mešanja sa fukarom) jer su njegovi tekstovi intelektualni, kritički i pre svega hrabri bljeskovi na elektronskom nebu Leskovca. Evo priznajem, da u najboljoj tradiciji SNS-ovaca, ja više odavno ne verujem svojim očima već samo Profesoru i Vučiću 🙂

HKR
07.03.2018. 14:44
Odgovor za  Uča

Profino pisanije je ,,ubi Boze,,.Samo losa kopija kolumni Svetislava Basare./sto vise psovki i ,,ruznih reci,,.Jadnonapredno./

Uča Basarista
07.03.2018. 16:43
Odgovor za  HKR

Zemljače, da moja malenkos’, tj -ja, nisam pre par godina napisao to nesrećno poređenje izazvan kratkim besom nekom profesorovom kolumnom i neslaganjem sa stavovima iznešenim u njoj, ti sada 100% ne bi spominjao tog uistinu VELIKOG „uzdrinskog“ Srbina i Srbina uopšte. Verujem da je Profesoru drago to poređenje i da mu se smeši podbradak.

Eskploatacija intelekta
07.03.2018. 16:53
Odgovor za  HKR

U pravu ste HKR, odavno već i svaki SNS bot zna da svee te tekstove pišu Joe Stramer i Uča dok se Profesor manda po kafane.

HKR
07.03.2018. 20:15
Odgovor za  Uča

Kazu da postoji pozitivan i negativan autorite.Pozitivan je kad verujete NEKOM zato sto je on cestit,strucan,human.. i sto kaze ,to je tako,a negativan kad verujete NEKOM zato sto vas je strah,jer on ima moc./sila,,polozaj,,../Gde pripada Vase ,,slepo,,verovanje?Vase ,,slepo,,verovanje je u ovoj drugoj grupi./prva prihvata kritiku/Sta ono pokazuje?Ne ,,snagu,,autoriteta.Pokazuje Vasu slabost,najblaze receno.Pokazuje i nedovoljno obrazovanje,jer takvi autor.nemogu proci kod obrazovanih.Pokazuje iskonski strah za ,,postojanje,,licnosti,sto je bilo svojstveno u davna vremena i u daleke plemenske zajednice,kada je GROM,SUNCE,VETAR…prestavljao opasnost. P.S.Drago mi je sto sam nenamerno koristio Vase zapazanje u vezi Basare i Profesora.

Uča
08.03.2018. 00:24
Odgovor za  HKR

HKR, zemljače, sve se utepa. Ni reč od ovih tvojih fantazija i opštih mesta nisam uspeo da shvatim.

HKR
08.03.2018. 10:47
Odgovor za  Uča

Nisam ocekivao da ce te shvatiti moj komentar.Zato sto ne psujem i ne pljujem.Ili zato sto ne citate tekst,vec ocenu o tekstu dajete po tome ko ga je napisao.A kako ,,slepo verujete,,samo profesoru i Vucicu,nemate potrebe da piste komentare.Uzivajte u ,,lepoti,,njihovih RECI.Tragicno je kad covek izgubi svoje JA.

rke - koke
08.03.2018. 12:37
Odgovor za  HKR

Brate slatak, mnogo si nervozan, mnogo nepismen,mnogo oces da se pravis vazan, mnogo neobrazovan, mnogo neskolovan, ali vrlo mala ti kultura, i zato si i mali SNS bot. Obrazuj se!!!

Crna mamba
08.03.2018. 13:32
Odgovor za  rke - koke

@HKR, moras ponovo u skolu. Verujem da imas 2god. Poljoprivredne-Stocarski smer,pa si zabatalio dalje usavrsavanje u tom pravcu. A, trebao si!Nemas, sto kaze rke-koke kulturu izrazavanja, a po pitanju obrazovanja daleko si od Uce i Profesora.Minoran lik koji hoce malo paznje, zbog trauma u detinjstvu.

Brže bolje,lud zbunjenog ...
08.03.2018. 18:18
Odgovor za  Crna mamba

Po nekom mom pravilu ne treba komentarisati tekstove koje se „osećaju“na komine ili mak.Ali ovaj pokušaj da vredjate shvatam kao stidljiv prikaz vaše biografije.Za početak popite kafu bez šećera i rasonicu,opustite se,spavajte…biće vam bolje.

P.S.Mambo,ipak si ti samo belouška.

Jeza me hvata od takvih
08.03.2018. 22:34

Mirišemo na komine i štrudlu s makom?! Jel, a odakle ti to
introvertni liku poganih namera koji se praviš fin.

Niska stras'
09.03.2018. 09:03
Odgovor za  rke - koke

Ovaj patetični je niko drugi do M…..

Strastveni Vuk samotnjak
09.03.2018. 13:12
Odgovor za  Niska stras'

,,Koriscenje stranih reci i izraza,osobina je ONIH koji zele da pokazu kako vise znaju nego sto stvarno znaju,,Pa,gospodo,jezivi je kad se niske strasti pokazuju recnikom za sitnu upotrebu.

Licna
10.03.2018. 08:52

Prijatelju, ne zameri mi, al tebi licna otišla, treba da se zameni. Upss…opet strana reč

Izgubena Čestitka
10.03.2018. 09:43

Nisi ti Strastveni Vuk Samotnjak nego Izgubena Čestitka. Želiš da dokažeš kako si jedini ti ispravan i kako je ceo svet zverinjak,a ti jedino čisto što postoji na planeti.

nema koj da cita
06.03.2018. 16:27

Profesore, dzaba pisanje. Nema koj iz opozicije da cita.Sve toj nabedjeni politicari. A nista si ne znav.Misliv da su sva vesla od politike posisali, a trule suske.

Joe Strummer
07.03.2018. 15:24

Iza svakog uspešnog komentatora stoji gomila čitalaca koji kolutaju očima.