Bivši prvoligaš gostuje u Leskovcu

U trećem kolu Treće futsal lige „Istok“ KMF Leskovac će u nedelju od 17.15 časova dočekati ekipu KMF „NIŠ 92“ iz Niša, koja je u prva dva kola osvojila dva boda.

Leskovčani, koji su u prvom kolu pregazili niški Akademac sapleli su se na gostovanju u Bujanovcu gde su od ekipe KMF BSK poraženi rezultatom 5:2.

Radosav Bojat, poziva navijače u halu i ističe: „Posle neplaniranog poraza, gde nam gotovo ništa nije polazilo za nogom, potrebna nam je podrška navijača da se vratimo na pobednički kolosek i nastavimo borbu za vrh tabele. Izvinjavamo se vernim prijateljima zbog neočekivanog poraza i obećavamo borbu do poslednjeg daha na ovoj utakmici“.

Utakmica sa iskusnim igračima iz Niša koji su igrali u Prvoj futsal ligi Srbije biće prava prilika da domaći igrači provere svoje kvalitete i razmisle o potencijalnim pojačanjima koje svakako treba angažovati kako bi se ostvarivali još bolji rezultati.

Na području Leskovac ima kvalitetnih igrača futsala pa po malo i čudi situacija da KMF Leskovac nema fond igrača bar za dve ekipe koje bi na treninzima mogle da donesu veću konkurenciju za sastav a samim tim i pojačati kvalitet ekipe.

Zoran Jovanović