BOING BOING na srpski način

Svoj novi život predstava Boing Boing doživeće i na sceni Narodnog pozorišta Leskovac, gde će premijerno biti izvedena u petak 13. oktobra od 20 sati.

Šest mladih ali iskusnih leskovačkih glumaca sami su odabrali baš ovaj komad i uz pomoć direktora Stanislava Grujića, potrudili se da ovu predstavu koja je rađena po motivima komada Marka Kamoletija, adaptiraju i prilagode našem podneblju.

 „U ovom komadu igram Judit, stjuardesu nemačke kompanije „Lufthanz“, a što se komada tiče moram reći da je on pisan kao farsa i da smo ga mi negde postavili i trudimo se da ga igramo kao vodvilj , što je nama veliko iskustvo jer se po prvi put susrećemo sa tako nečim. Nadam da će publika uživati i da će se zabaviti barem polovinu onoga koliko smo mi radeći na njoj“, rekla je  mlada glumica Mina Cocić.

Radnja predstave dobija komičan zaplet kada mladi Dragan, koji je veren sa tri strujardese, uz pomoć ujaka Noceta i služavke Berte, pokušava da spreči sve tri da saznaju jedna za drugu.

U predstavi igraju Filip Radivojević, Nenad Mitrović, Petra Dimitrijević, Nataša Stanković, Mina Cocić i Jovana Grozdanović.

Karte možete kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta Leskovac ili rezervisati na sajtu npl.org.rs

Emilija Mladenović