CRNA SERIJA SAMOUBISTAVA Za 14 dana četvoro ljudi diglo ruku na sebe

Stanovništvo Bosilegrada uznemireno je i zabrinuto zbog serije samoubistava koji su se u ovom gradu sa većinskim bugarskim stanovništvom dogodili proteklih 14 dana, jer su ruku na sebe digle četiri osobe.

Situacija je zabrinjavajuća i alarmantna zbog činjenice da se u proteklih 100 godina nije dogodilo da se u jednom mesecu ubiju jedna žena i tri muškarca, piše Kurir.

Socijalno beznađe i izolovanost od ukućana kao razlog samoubistva navela je u oproštajnom pismu pedesetdvogodišnja Stojna J. koja je muke prekratila prekomernom dozom lekova.

Kada je saznao da ima tumor u mozgu, bivši vozač autobusa Ratko V. (70) iz sela Ribarce u glavu je uperio pištolj kojim se stoka ubija u klanicama.

Enigma je smrt dvadesetšestogodišnjeg studenta na Pravnom fakultetu u Nišu Ilije K., koji se hicem iz očevog pištolja ubio u porodičnoj kući u Bosilegradu 18. septembra u 21 sat.

Surovi beg od beznađa doživeo je radnik Slavčo J. (65) iz Bosilegrada, koji se nedavno otrovao sonom kiselinom, a pretpostavlja se da se ubio zbog ženine teške bolesti.