FK Vranjska Banja počeo sa pripremama za prolećni deo šampionata

Fudbaleri Vranjske Banje započeli su u utorak pripreme za prolećni deo šampionata u Zoni Jug Regiona Istočne Srbije, prozovkom 22 fudbalera od strane trenera Zorana Stanojković, a potom je usledio prvi trening na stadionu koji se nalazi pored železničke pruge.

Prvom treningu prisustvovala su i petorica novih igrača koji su pristupili Fudbalskom klubu Vranjska Banja, Marjan Petrović, koji je došao iz trgoviške Pčinje, Aleksandar Krstić iz Ropotova, Nikola Stojanović iz sokobanjskog Ozrena, i Dominat Ramadani i Luka Arsenović, obojica iz vranjskog Dinama.

Vranjsku Banju su napustila trojica igrača -, Aleksandar Milenković, Vladimir Stojilković i Nikola Petrović.

Predstavnici kluba i trener Stanojković najavili su da će proleće predstavljati važnu fazu u stvaranju tima koji će iduće sezone krenuti u osvajanje prvog mesta na tabeli i plasman u Srpsku ligu grupa Istok.

Banjčani će se pripremati na stadionu u Vranjskoj Banji kome je posle više od tri meseca ponovo uključena struja, zbog čega se Uprava kluba posebno zahvalila Nenadu Đorđeviću, gradskom većniku za sport, i gradonačelniku Vranja Slobodanu Milenkoviću.

Prolećni deo šampionata u Zoni Jug startuje 10. marta kada će Vranjska Banja na svom terenu dočekati ekipu Vlasine iz Vlasotinca.