Iza ljubavne grafitne poruke suze i patnja

Volim te Majo, piše na jednom grafitu Sportske hale Vlasotince i to je jedini grafit na beloj površini ogromnog zdanja, za koju opštinari sugerušu da se ne fotografiše, da se, praktično, ne ovekoveči u nekom od novinarskih tekstova.

„Pa reč je o ljubavi“, reče neko od tih predstavnika vlasti, pa se atmosfera otopli, mada su i pre sugestije foto-aparati škljocali.

Nismo uspeli da saznamo kojoj je lepoj Vlasotinački, a Vlasotinčankane su lepe i devojke i kasnije kao supruge i majke, upućena ova emotivna poruka, ali nam rekoše da je to učinio jedan nesrećno zaljubljeni mladić iza čije poruke stoje nedelje patnji, pa čak i prolivene suze.

Kazaše nam još da se mladić u međuvremnu zaljubio u drugu devojku koju šeta na keju pored Vlasine i da retko kada pomisli na Maju, no njegova ljubav prema toj, za nas, anonimnoj devojci, podsećaće ga sve dok čuvari SRC Vlasine ne prekreče grafit.

 

Ovaj sadržaj je deo projekta koji je sufinansirala opština Vlasotince. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.