KMF Leskovac dočekuje Bor

U čini se nikad zanimljivijoj sezoni Treće futsal lige Istok, KMF Leskovac će u sklopu  šestog kola, na svom terenu dočekati ekipu Bora, sa kojom je, na opšte iznenađenje poznavalaca futsal prilika na području RIS-a, izjednačen po broju bodova. 

KMF Leskovac, od koga se očekivalo puno više u dosadašnjem delu sezone, igra po sistemu toplo-hladno, a poraz u gostima i pobede na domaćem terenu svakako nisu ono što ljubitelji futsala u Leskovcu očekuju.

Ekipa je u odnosu na prošlogodišnju znatno podmlađena, publika primećuje oscilacije u igri i kad se pobeđuje i već nestrpljivo očekuje da mladi i nesporno talentovani igrači pokažu hrabrost i udare igrački svom snagom na protivnika i na gostujućem terenu i donesu prve bodove i sa strane.

Trener KMF Leskovac Radosav Bojat još uvek ne može da računa na povređenog Nikolu Petrovića dok su ostali igrači spremni i od njih će zahtevati maksimalno angažovanje i borbenost kako bi osvajanjem novih bodova održao priključak za vodećim ekipama.

Na tabeli Treće futsal lige vodi ekipa Minersa iz Majdanpeka sa 12 ispred Timoka iz Zaječara koji ima 10 bodova.

Naviknuti na podršku brojne publike, koja gotovo da je šesti igrač ekipe, iz KMF Leskovac podsećaju navijače da se utakmica igra u ponedeljak 26.11. od 19 časova.