KMF Leskovac pali motore

Dani odmora završeni su za igrače i članove stručnog štaba KMF „Leskovac“ koji su juče, u večernjim časovima, počeli sa pripremama za drugi deo takmičenja u Trećoj futsal ligi „Istok“.

KMF „Leskovac“,  završio je prvi deo sezone na drugom mestu, sa šest bodova manje od prvoplasiranog KMF „Zufo“ iz Bujanovca,  koji je  polusezonu završio bez poraza

Ljubimci leskovačke publike, koji su od Grada Leskovca proglašeni za najuspešniji sportski klub u 2017. godini, prema najavama iz kluba, bez  prevelike euforije ulaze u dalje takmičenje, svesni svojih ali i kvaliteta protivnika.

Ekipa nastavlja sa radom u cilju postizanja što boljih rezultata. Svesni smo da ljubitelji futsala u Leskovcu, koje smo navikli na pobede,  očekuju od nas kvalitetne utakmice i rezultate koje će nas dovesti u sam vrh tabele Treće futsal lige Istok pa je na nama i da ta očekivanja opravdamo”, kaže za Jugmediu kapetan ekipe Nikola Stanojević.

Zbog velikog broja povređenih igrača ekipa nije učestvovala u kup takmičenju a sa treninzima polako počinje i Miloš Kostić-Sofri,  koji se vraća posle godinu dana pauze kao i Aleksandar Jovanović. Pripreme će biti sprovedene u sportskoj  hali  „Dubočica“ u Leskovcu a u planu je i odigravanje tri do četiri prijateljske utakmice za koje se traže mogući rivali.