KMF Leskovac: Vreme za naplatu dugova

Ne pamte leskovački ljubitelji fudbala da je KMF Leskovac posle tri odigrana kola bio tek sedmi na tabeli. Naviknuti su da njihovo ljubimče gleda sa vrha tabele i ako KMF Leskovac traži priliku da počne seriju pobeda bolju priliku od ove neće imati. 

U ponedeljak, u velikoj hali SRC Dubočica gost ekipe iz Leskovca biće prošlogodišnji dužnik, ekipa koja je možda i glavni krivac što KMF Leskovac ne igra viši rang takmičenja, BSK iz Bujanovca.

Bujanovčani su poslednji na tabeli Treće regionalne lige Istok sa samo jednim bodom

Posle poraza u Majdanpeku, od ekipe Minersa (4:1) trener KMF Leskovac Radosav Bojat istakao je da je, i pored poraza, zadovoljan prikazanom ekipom a da je rezultat samo splet okolnosti i neigranja nekoliko prvotimaca.

“U odnosu na prvo kolo igra je znatno popravljena a u tim se posle pauze zbog crvenog kartona vraća Simonović i od povrede oporavljeni golman Veličković. Jedino još Petrović ima problema sa povredom ali se nadam da će i on uskoro da krene sa utakmicama. Očekuje nas teška utakmica i ne sme da nas zavara plasman ekipe BSK”, naglasio je Bojat, pozivajući ljubitelje futsala da dođu u što većem broju i navijanjem, kao i mnogo puta do sada, ponesu ekipu do pobede.