Komunalac će prati ulice i u međusmenama

Gradsko komunalno preduzeće Komunalac obaveštava, s izvinjenjen građanima, da će ubuduće ulice prati i van ranije ustaljenih termina zbog potrebe za što čistijim Leskovem i zbog činjenice da je gad na Veternici veoma razuđen.

Javno-komunalno preduzeće Komunalac svoje radne aktivnosti na pranju gradskih ulica obavlja u dve smeme, prvoj, u prepodnevnim časovima, i trećoj – u toku noći. Prema operativno planu pranje ulica u užem gradskom jezgru sprovodi se u trećoj smeni, dok se obodi grada održavaju u prepodnevnim časovima”, objašnjava se u saopštenju dosadašnji način rada i dodaje:

Zaposleni u ovom preduzeću trude se da higijenu u gradu konstantno održavaju na maksimalnom nivou, a s obzirom na to da je Leskovac peti grad po veličini u Srbiji i da je teritorija Grada Leskovca vrlo razuđena, nekada je potrebno pranje sprovesti van predviđenih smena kako bi higijena u svim ulicama bila adekvatna”.

Sledi najava pojačanih aktivnosti i izvinjenje građanima:

Ovim putem izvinjavamo se svim našim sugrađanima ukoliko sprovođenjem ovakvih aktivnosti van predviđene satnice usporavamo saobraćaj i upućemo im apel za razumevanje jer se svaka aktivnost sprovodi u cilju održavanja većeg nivoa higijene u gradu”, poručuju iz Komunalca.