KTV “Caričin grad” pobednik turnira u Lebanu

LEBANE – Ekipa KTV “Caričin grad” pobednik je Vidovdanskog turnira u malom fudbalu u Lebanu u konkurenciji seniora i dobitnik glavne nagrade od 100.000 dinara.

Pobeda je ostvarena sinoć u utakmici sa rivalima iz Bojnika FK Frizerski salon “Miloš” rezultatom 4:2, kome je pripala druga nagrada od 40.000 dinara.

Ovo je druga pobeda Lebančana zaredom na turniru u Lebanu, kojeg je sinoć pratilo oko tri hiljade ljubitelja fudbala.

turnir u lebanu - Mladen Kocic i Miroslav Stosic
Najbolji igrač Mladen Kocić i Miroslav Stočić

U kategoriji veterana pobednik je FK Auto “Ljuba” iz Leskovca, uz nagrdau od 10.000 dinara.

U kategoriji starijih pionira pobednik je ekipa Torpedo, u kategoriji petlića – Gavrilo Princip i u kategoriji pionira Mala družina. Oni su nagrađeni plaketama i peharima.

Glavne nagrade uručio je generalni sekretar Sportskog saveza Lebane Miroslav Stošić, koji je rekao za Jugmediu da je turnir bio veliki događaj za Lebančane.

turnir publika

“Od 28. juna do 15. jula na utakmicama je prisustvovalo između 25.000 i 30.000 ljudi. To je, inače, najstariji i najmasovniji turnir na jugu Srbije po broju učesnika i broju posetilaca”, kaže Stošić.

Inače, za najboljeg igrača na turniru proglašen je Mladen Kocić, srpski reprezentativac, koji je igrao za ekipu KTV “Caričin grad”, a za najboljeg golmana je proglašen Bojan Zdravković iz ekipe Frizerski salon “Miloš”.

“Kocić nam je učinio veliku čast što je pristao da brani boje Lebana”, dodaje Stošić.

Fudbalski trunir u Lebanu tradicionalno organzuje Sportski savez, a pokrovitelj je opština Lebane.

(Kraj)mil