Mališani iz Niša dobili “Forum magični park”

NIŠ – Deca Niša od danas su bogatija za još jedno igralište – “Forum magični park”, u kome je, zahvaljujući Forum shopping centru, postavljen potpuno nov mobilijar, obnovljena vegetacija i sređene dve pešačke staze. “Forum magični park” koji se nalazi u centralnom gradskom parku Čair i prostire na oko hiljadu kvadrata dobio je najsavremeniji mobilijar  po najvišim standardima propisanim u zemlji i svetu.  Park je svečano otvorio Miloš Simonović, gradonačelnik Niša, uz prisustvo direktora Forum shopping centra Tomislava Savića i Jasenke Stekić, direktorke za korporativne komunikacije Fashion Companyja.

Miloš Simonović,  gradonačelnik Niša,  koji je svečano otvorio park, istakao je veliko zadovoljstvo, što posle samo nekoliko meseci od otvaranja Forum shopping centra, prisustvuje i otvaranju „Forum magičnog parka“.

Grad Niš se još jednom pokazao kao kredibilni partner na realizaciji započetih i planiranih poslova, a “Forum magični park“, sa novim mobilijarom i zelenom površinom, još jedan je rezultat dobre saradnje Grada Niša sa društveno odgovornim investitorom kao što je Forum shopping centar“, kazao je Simonović i pozvao najmlađe Nišlije da slobodno vreme i šetnju iskoriste u novom parku.

Zahvaljujući Forum shopping centru, obnovljeno je oko  hiljadu kvadrata gradskog parka Čair. Pored uklanjanja starog mobilijara i sređivanja igrališta, obnovljeno je i zelenilo i posađena nova vegetacija, dok su dve staze, koje vode do igrališta, sada popločene behaton pločama.