DEČJA NEDELJA PREDSEDNIK OPŠTINE BELA PALANKA PRIREDIO PRIJEM ZA DECU

Miljković: Budite dobri đaci i slušajte svoje roditelje i nastavnike

????????????????????????????????????

Vi ste budućnost Bele Palanke i naša je obaveza da brinemo o vama. Želimo da imate najbolje uslove za odrastanje i obrazovanje i zato smo puno uložili u rekonstrukciju svih školskih objekata, poručio je danas predsednik opštine Bela Palanka Goran Miljković na prijemu povodom Dečje nedelje.

On je kazao da lokalna samouprava ponosna što je uspela da izvrši  kompletnu rekonstrukciju objekata vrtića, te da su izgradnjom sportske infrastrukture omogućeni uslovi za besplatno bavljenjem nekim od sportova.

Postavili smo dečije mobilijare u gradu i selima, izgradili sportske terene. Od vas očekujemo da budete dobri đaci, da slušate svoje roditelje i nastavnike i to će biti vaš najveći poklon nama’’, istakao je Miljković.

Predstavnici lokalnog rukovodstva ugostili su učenike osnovnih škola iz Bele Palanke, Crvene Reke, Vrandola i Dolca, mališane koji pohađaju Predškolsku ustanovu “Dragica Lalović“ i korisnike Kluba za pružanje edukativnih sadržaja deci ometenoj u razvoju. Obraćajući se deci i njihovim nastavnicima i vaspitačima Miljković ih je upoznao sa svojim saradnicima i načinom  rada lokalne samouprave.

S druge stzrane, deca su predsedniku opštine izrazila svoje želje i potrebe.

Zahvalili su opštini na obnovi škole i vrtića, ali su takođe izrazili želju za novim nameštajem, sportskim terenima u Crvenoj Reci, sportskom opremom.

Tatjana Despotović, predsednica organizacionog odbora za sprovođenje dečje nedelje je istakla da su sve aktivnosti uspešno sprovedene uz veliku podršku lokalne samouprave koja je izdvojila sredstva za njihovu realizaciju i za nagrade koje će biti dodeljene najboljima.

Na današnjem prijemu u sali opštinske uprave deci i učenicima uručeni su  prigodni pokloni.