Milutin Nikolić novi predsednik mladih vlasotinačkih socijalista

Student ekonomskog fakulteta u Beogradu Milutin Nikolić novi je predsednik Opštinskog saveta socijalističke omladine Vlasotince, koji je obećao da će u narednim godinama posebnu pažnju posvetiti edukaciji i zapošljavanju mladih Vlasotinčana.

Nikolić je izabran na Izbornoj konferenciji Socijalističke omladine Opštinske organizacije SPS-a Vlasotinca, u prisustvu vrha ove stranke u varoši na Vlasini.

Na Konferenciji je izabran je i Opštinski savet socijalističke omladine Vlasotinca koji broji 20 članova

Za mene je izuzetna čast i velika obaveza što sam danas izabran na ovu veoma važnu funkciju, posebno imajući u vidu da je OO SPS-a Vlasotinca jedan od najboljih odbora u celoj Srbiji po svojim izbornim rezultatima. Mi imamo obavezu da u narednom periodu ove rezultate poboljšavamo i uvećamo”, kazao je posle izbora novi predsednik socijalističke omladine.

Pored edukacije i zalaganja za zapošljavanja mladih, Nikolić će se, kako je rekao, zalagati i za izradu projekata i apliciranje na konkurse kod domaćih i stranih donatora za finansiranje projekata za unapređenje kvaliteta života mladih ljudi i zadovoljenje njihovih potreba u svim sferama.

Pozdravljajući omladinu, i predsednik vlasotinačkih socijalista Nebojša Stojanović je konstatovao da stranka godinama ima dobre rezultate na izborima u Vlasotincu.

Na vama, mladim socijalistima, je da taj trend nastavite i poboljšate. Vi predstavljate budućnost socijalističke partije. Siguran sam da u omladini socijalista ima pravog kvaliteta i istinskog potencijala za sve zadatke koji vas tek očekuju”, kazao le jider vlasotinačkih socijalista.

Podršku radu mladim socijalistima u Vlasotincu pružio je i Uglješa Marković, predsednik Socijalističke omladine Srbije, i ovom prilikom poručio da su mladi oslonac SPS-a, da je on uvek spreman na sardnju sa svima.

Mladi treba da uče od starijih, ali da treba i da idu korak napred. Socijalisti su već skoro 28 godina u politici , mladi socijalisti treba da nastave putem koji je sada veoma uspešan“, kazao je Uglješa Marković.