Ministar nagradio hrabrog leskovačkog policajca koji je spasao živote svojih kolega

Ministar policije Nebojša Stefanović novčano je nagradio danas u Vladičinom Hanu policijskog službenika Dejana Mihajlovića iz Leskovca, koji je pre nekoliko dana razoružao muškarca koji je pretio da će pucati na pripadnike MUP-a.

Naime, policijska patrola je odmah po prijavi, da se u Ulici Božidara Veličkovića u Leskovcu čuju pucnji iz vatrenog oružja, izašla na lice mesta i na terasi kuće zatekla tridesetpetogodišnjeg muškarca koji je držao uperenu lovačku pušku ka policijskim službenicima.

„Pretio je da će zapucati, ali je hrabri policajac Dejan Mihajlović, prišao sa druge strane kuće, popeo se na terasu i razoružao osumnjičenog“, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih polsova.

Inače, u poslednjih godinu dana ovo je četvrti hrabri poduhvat leskovačkihj policajaca na terenu.

Podsećanja radi, pripadnici leskovačke policije su u dva navrata sprečili pokušaje samoubistava sa mosta u centru grada, kao i stravičnu tragediju u Radničkom naselju kada je majka sa detetom pokušala da skoči sa terase sa stambene zgrade u kojoj je živela.

Svi policajci koji su učestvovali u ovim akcijama su, takođe, nagrađeni.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

3 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Desetar Sveti Nikad
28.09.2019. 17:22

Ajiiii…kakva mimikrija. Bio na svom radnom mestu kad je bila frka. Brate, kad spasiš nekog ko nije tvoj kolega tad se javi. Ima da te nagradim sa 100.000 dinara, al mojih para, zarađenih.

Milos19
28.09.2019. 23:12

Drago mi je sto drzavni vrh postuje i nagradjuje one koji su to zaista zasluzili!

Душан Дојчиновић
30.09.2019. 14:44

Браво за храброст!Једино још полиција из опште надлежности потпуно часно ,савесно,и одговорно обавља своје дужности!!!Награда је логичан сплет свега набројаног.