Najveći IT događaj u Nišu – Stručnjaci iz Amerike i Evrope na ITkonekt 2018

Svetski IT predavači iz Amerike i Evrope dolaze 17. aprila u Niš, pa je ovo je jedinstvena prilika da programeri u Nišu i okolini čuju iskustva sticana u u Microsoftu, PayPalu, Operi I drugim svetskim kompanijama.

Organizator konferencije je neprofitna organizacija ITKonekt iz Beograda i ovo je prvi put da će Niš posetiti ovi stručnjaci velikog kalibra.

Konferencija se održava u Oficirskom domu, a za ovu priliku sve tri sale Oficirskog doma su u rukama mladih IT programera i stručnjaka. U glavnoj sali će se održavati konferencija, u manjoj sali sajam IT kompanija i organizacija, a u najmanjoj održaće se radionice.

Konferencija se održava u Oficirskom domu, a broj mesta je ograničen. Paralelno sa konferencijom u Oficirskom domu 17. aprila će se održavati IT sajam zapošljavanja, gde će se na zanimljiv i interaktivan način predstaviti IT kompanije i ponuditi nova radna mesta.

Ulaz na ovaj deo događaja je besplatan uz PRIJAVU . Posetioci će moći da se upoznaju sa poželjnim IT poslodavcima, i možda nađu posao baš u nekoj od ovih kompanija, koje će se predstaviti na sajmu koji se paralelno organizuje sa konferencijom.

U prilogu Vam dostavljam više informacija, kao i fotografije za koje vam odobravamo korišćenje.

Molim Vas da ovu informaciju objavite u vašem mediju i zajedno sa nama podržite ovaj događaj, čiji je cilj zapošljavanje mladih IT stručnjaka, programera itd.

Više informacija se može pronaći na linku.