NASA u Nišu

Kako izgleda svemir iz ugla žene koja radi u Nacionalnoj vazduhoplovnoj i svemirskoj administraciji SAD (NASA), tema je predavanja koje će biti održano večeras u Deli prostoru u Nišu od 18 časova.

Pored priča o tome šta znači raditi u najvećoj organizaciji na svetu koja se bavi svemirskim pitanjima i kako izgleda njen običan radni dan,  Elizabeth Blom koja već 20 godina radi u NASA gde je promenila šest pozicija, će sa zainteresovanima podeliti svoja iskustva u NASA i kako je tekao njen put od fakulteta do zaposlenja u Nacionalnoj vazduhoplovnoj i svemirskoj administraciji SAD, gde trenutno radi veliki broj visokoobrazovanih lica iz više zemalja među kojima je i Srbija.

Predavanje će biti na engleskom jeziku

Ulaz je besplatan za sve zainteresovane koji se za predavanje mogu prijaviti preko obavezne prijavne forme: http://bit.ly/NASAuNisu.

Predavanje organizuje Connect Centar, organizacija osnovana 2015. godine u Nišu, od strane američke porodice iz Teksasa. Cilj organizacije je zbližavanje kultura i širenje ideje multikulturalnosti kroz organizaciju edukativnih, zabavnih i humanitarnih događaja.