Petorka za kraj prelaznog roka u surduličkom Radniku

Poslednjeg dana zimskog prelaznog roka surdulički superligaš Radnik je doveo pet igrača na različitim pozicijama, i njihovim dolaskom u Surdulicu uspešno je završen zimski prelazni rok i pripremni period za prolećni deo prvenstva.

Dresove Radnika danas su zadužili Vladimir Stefanović, Dragomir Vukobratović, Pavle Propadalo, Milovan Lekić i Marko Čubrilo.

Milovan Lekić (24) doskorašnji golman Bežanije branio je u ekipi Žarkova, Rakovici, Mladom radniku iz Požarevca, beogradskom Sinđeliću, Radničkom iz Nove Pazove, Stepojevac Vagu i Bokelj.

Centarfor Vladimir Stefanović (24), dolazi iz ekipe Moravca iz Mrštana. Pre toga igrao je u Slogi iz Petrovca na Mlavi i BSK Borči.  Ugovor sa Radnikom potpisao je na period od tri godine.

Dragomir Vukobratović (29) u Radnik stiže iz Gornjik Lečna iz Poljske. Internacionalnu karijeru je gradio još i u Estoniji, Kazahstanu, Rusiji i Hrvatskoj. Defanzivac iz Novog Sada u domaćim klubovima dobar vremenski period proveo je u  Zvezdi, Vojvodini i Voždovcu. Igrao je još i u FK Indjiji i OFK Beogradu.

Četvrto pojačanje je vezista Pavle Propadalo (23) koji dolazi iz čačanskog Borca. Na istoj poziciji igraće i u Surdulici, a prethodne destinacije bile su mu Metalac iz Gornjeg Milanovca, OFK Beograd i FK Bežanija.

Najmlađi među njima, mladi reprezentativac, Marko Čubrilo, pozicija levog beka, Partizanovo dete, za svoj uzrast dobar period igranja proveo je u zemuskom Teleoptiku, a u Radnik je na probu stigao još za vreme priprema u Staroj Pazovi.

Čubrilo je u sredu stavio potpis na ugovor sa Radnikom na četiri godine

Prema pisanjem inostranih portala „Čubrilo je velika želja portugalskih velikana, Benfike i Sportinga, koji za sada nisu povukli konkretne poteze, ali se ovaj momak  već duže vreme nalazi u notesu skauta klubova iz Lisabona”.