Plivački klub „Dubočica“ osvojio pehar „Leskovački pobednik“

U konkurenciji od 490 plivača iz 29 klubova iz Srbije, Makedonije u Bugarske, prvo mesto i pehar „Leskovački pobednik“ osvojio je klub „Dubočica“, drugo mesto pripalo je  klubu „Pirin“ iz Blagoevgrada, a treće klubu „Leskovac“, otganizatoru plivačkog mitinga.

Podeljeno je danas mnogo medalja i pehara.

Pehar za najmlađeg učesnika na takmičenju poneo je kod dečaka Lazar Marinković, a kod devojčica Jelena Cakić, oboje iz PK „Dubočica“.  Najbolji kod pojedinaca kod dečaka i sa najviše osvojenim bodovima bio je Bratislav Pešić, a kod devojčica najbolje Nina Stanisavljević iz istog kluba.

Takmičenje je pored domaćina Ivana Cvetanovića, otvorila gradska većnica za sport Brankica Stamenković i gradonačelnik leskovca dr. Goran Cvetanović.

Ovom prilikom se zahvaljujemo lokalnoj samoupravi na nesebičnoj pomoći koju nam pruža grad leskovac i koji ulaže u nas i u naš Plivački klub “Leskovac“. Nadamo se da svakim danom i na svakom takmičenju dostojno prezentujemo grad i sve što se uloži u decu koja sa svakog takmičenja donose medalje i druga priznanja“, navodi se u saopštenju domaćina takmičenja.