Program za e-fakture e-Invoices Online i rešenja za e-fakturisanje

Program za e-fakture za vaše poslovanje

Ako imate preduzeće, i treba vam fakturisanje e-Invoices Online je razvio veliki broj rešenja idealnih za vaša preduzeća, od malih do velikih, javnih i privatnih, za računovođe ili softver developere, na osnovu 15 godina iskustva u fakturisanju.

E-fakturisanje u Srbiji

Prema Srpskom novom zakonu o elektronskom fakturisanju, e-fakturisanje će biti obavezno počevši od 1. Januara 2023. Za javne i privatne firme.Uredba zahteva od preduzeća da se prebace sa papirnih faktura na elektronske fakture kako bi povećali transparentnost kompanije i učinili sakupljanje PDV-a lakšim. Kako god, firme bi trebale da se prebace na e-fakturisanje zbog drugih razloga pored novog zakona. Pored toga što će biti neophodno radi usklađivanja sa zakonom, softver e-fakturisanja poboljšava efikasnost vašeg računovođstva kompanije, čuvajući vam vreme i novac. Pošto možete brzo da rešite neravnoteže dobavljača, takođe je tehnika da smanjite vaše obaveze. 


Alt text: Infografički prikaz e-fakture rokovi

Karakteristike e-Invoices Online programa za e-fakture

Možete praviti e-fakture, slati takve e-fakture na SEF, primati e-fakture sa SEF-a, i na kraju arhivirati e-fakture.To su najutemeljenije funkcije ove usluge e-fakturisanja. Kako bi učinili ceo proces e-faktruisanja lakšim i bržim, e-Invoices Online program za e-fakture za vas sređuje sve te korake i daje vam pristup dodatnim mogućnostima.

Vi samo trebate da popunite potrebne informacije na strani kako bi kreirali e-fakturu. Možete brzo napraviti validnu e-fakturu prateći jednostavan primer. Zbog nekoliko važnih funkcija programa, proces kreiranja je brži. Kreiranje e-fakture je najjednostavnije moguće zbog automatskog računanja PDV-a, registara lakih za unos, i automatskog popunjavanja informacija.

Pored veb e-fakturisanja, možete još više optimizovati procedure naplate povezivanjem postojećeg računovodstvenog softvera (ako ga imate) sa e-Invoices Online. Možete slati i primati e-fakture direktno u vaš ERP povezivanjem na drugi računovodstveni program. Dodatno, sve e-fakture se čuvaju u arhivi radi jednostavnijeg pristupa.

Pored SEF-a, e-fakture možete slati i na Peppol mrežu koristeći e-Invoices Online.

Peppol je globalna mreža koja omogućava organizacijama da bezbedno razmenjuju elektronske dokumente sa ostalim kompanijama koje su registrovane na Peppol mreži, uključujući i e-fakture.

Neke kompanije moraju da pošalju svoje fakture SUF-u ili CRF-u. Pročitajte članke da vidite šta se odnosi na vaše poslovanje.

Kada pokušavaju da povežu svoj ERP sa uslugom e-fakturisanja, neke firme mogu naići na probleme zato što je njihov ERP kod zastareo ili zato što ne mogu da stupe u kontakt sa provajderom softvera kako bi napravio neophodne promene. e-Invoices Online ima rešenje za ovaj problem. Bez obzira sa kakvim preprekama se susreću, inovativna tehnologija omogućava svima da povežu svoj ERP sa e-fakturisanjem.

Na kraju, ali ne manje važno, neka preduzeća mogu povezati svoj ERP, ali im je potrebno specijalizovanije rešenje jer je njihovo e-fakturisanje skuplje ili zato što treba da unose e-fakture u određenom formatu ili tipu podataka. E-invoices Online nudi specijalizovano e-fakturisanje za ove kompanije. E-invoices Online nudi i data2e-invoice API za softveraše.

Alt text: Infografički prikaz funkcija e-Invoices Online programa i dostupne opcije e-fakturisanja

Elektronsko plaćanje za vašu kompaniju

Zaključno, e-invoices Online pruža idealna rešenja za vaše potrebe, bez obzira na vaše zahteve za e-fakturisanje. Sve što vam je potrebno dostupno je na e-invoices Online, uključujući rešenja vezana za veb, povezivanje na ERP sistem, ako ste paušalac i razvoj prilagođenih usluga. Da biste osigurali svoju zakonsku usklađenost i bezbrižnost, jednostavno vam je potrebna kompanija od poverenja koja može da vodi ceo proces. E-fakturisanje je prednost koja vam može pomoći da sučuvate novac kako biste ga iskoristili na važnije stvari, a da ne bude teret vašoj kompaniji. Ako već niste, obavezno proverite usluge e-invoices Online kao vašeg provajdera jer se krajnji rok za e-fakture 1. januara 2023 bliži. Takođe, možete testirati dostupnu demo verziju sajta pre nego što se obavežete kupovinom.

Odabirom pouzdanog provajdera e-fakturisanja sada, vodite računa o vašem preduzeću tako što ćete biti spremni za e-fakturisanje i promene koje će se desiti u januaru. Za sva pitanja koja imate, pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Dozvolite da se e-Invoices Online pobrine za propise i zahteve za fakturisanje kako biste se mogli koncentrisati na najvažnije operacije preduzeća.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare