FUDBALSKA ZONA JUG

Pustorečani preplivali Pčinju

BOJNIK/TROGOVIŠTE – Gledalaca 200. Sudija: Aleksndar Vukadinović ( Niš ) 7. Stelci: N. Ilić u 32, i 76(penal),  Milenković u 61 za Pustu reku, Milenković u 65 ( penal)  Stošič u  87 za Pčinju. Žuti kartoni: Arsič, Milenković ( Pčinja).

PUSTA REKA: Stanković 6, N. Petrović 6 ( M. Ilić -),Janković 7, Vidojević 8, Mladenović 7 ( M . Ilić -), D. Petrović 7, Milenković 7, stojanović 7, N. Ilić 8,5, N. Petrović 7, Danilo Stanišić 7.

PČINJA: Petrović 7, Stoiljković 6, Smiljković 6, Tašić 6,Velinović 6,Tasić 5,5,M. Đoprđević 6 ( Zdravković -),Nedeljković 6,B. Đorđević 6,Arsić 7, Milenković 7 ( Stošić 7)

 Igrač utakmice: Nikola Ilić

pusta-reka_pcinja_2

Sve do 32 minuta ništa se značajnije nije događalo. Igalo se uglavnom na sredini terena. Prva prilika na utakmici urodila je plodom. Domaći su prvi došli u vođstvo. Korener sa desne strane izveo je Danilo Stanišić. Stvorila se gužva pred golom gostiju, a najsnlažljiviji je bio kapiten Nikola Ilić i iz neposredne blizine raspalio po lopti koja se od prečke odbila u mrežu. Sa tim rsezultatom se otišlo na zasluženi odmor.

U nastavku utakmice potpuna druga slika na terenu.

Viđeno je čak četiri pogotka i mnogo propuštenih prilika pred oba gola.  Igrao se 60. minut u prilici je bio Nikola Ilić ali golman Petrović je odlično odranio. Samo minut kasnie prednost domaćina udvostručio je Milenković koji je iz prve šutirao i matirao golmana gostiju.

pusta-reka_pcinja_1

Pet minuta kasnije penal za goste. Nemanja Petrović je oborio Milenkovića koji je izveo najstrožu kaznu i smanjip prednost Pustorečana.  U 58 minutu kolosalna prilka za Nikolu Ilića idealno upošljen od  Nikolu Petrovića  ali je šutirao preko gola. Drugi penal na utakmici ovog puta za  domaćina. U sendviću između Stoilkovića  i Tasića našao se Nikola Ilić koga su oborili. Penal je izve Nikola Ilić i povećao ponovo prednost na dva gola.  U samom finišu gosti su preko rezeviste Stošića smanjili prednost, što je i bio konačan rezultat na utakmici. U poslednjim trenutcima utakmice B. Đorđević je imao koloslnu priliku za remi ali je iskosa sa desne strane šutirao pored gola.

Vukašin Stevanović