RK Dubočica poziva publiku na derbi

Povodom utakmice 7. kola Super B rukometne lige danas je u prostorijama RK Dubočica 54 Leskovac organizovana konferencija za novinare na kojoj su govorili direktor kluba Saša Miljković i predsednik kluba Miodrag Stojković.

Najavljući utakmicu Saša Miljković istakao je da je Dubočica 54 klub koji je godinama u samom vrhu tabele super B lige i da svi klubovi igraju veoma motivisano pritiv ove ekipe pa je svaka utakmica posebno teška ali da Dubočica 54 poseduje kvalitet i da će se do kraja sezone truditi da konačno ostvari plasman u Super A ligu i u grad kao protivnike posle dvadeset godina dovede Partizan, Crvenu Zvezdu, Vojvodinu, Železničar i ostale renomirane srpske rukometne klubove.
Očekuje nas težak posao protiv ekipe Vranja u subotu od 17.30 a potom i dva teška gostovanja u Kuršumliji i Prokuplju. Iako zaostajemo dva boda iza prvoplasiranog u dobroj smo poziciji jer smo u Kragujejvcu izborili nerešen rezultat i pobeda u međusobnom susretu na našem terenu može da nas odvede u viši rang“ – naglasio je Miljković.
Predsednik kluba Stojković istakao je da je zadovoljan angažovanjem igrača na utakmicama, da klub nema dugovanja prema igračima niti prema institucijama i da grad redovno uplaćuje novčana sredstva predviđena za rad kluba, najavljući pojačanja u igračkom kadru.

Miljković se zahvalio na saradnji Čičiću koji je posle nekoliko godina u Dubočici sporazumno  napustio klub i prešao u ekipu ORK Bela Palanka za koju je već debitovao, poželevši  mu puno sreće u daljoj karijeri.

Na tabeli Super B lige Dubočica 54 nalazi se na drugom mestu iza Radničkog iz Kragujevca koji dočekuje ekipu Priboja.
Dubočica 54 poziva ljubitelje rukometa da dođu u što većem broju i pomognu ekipi da ostvari još jednu pobedu.