U Bojniku počinju drugi „Pozorišni dani“, na sceni poznati glumci

U organizaciji ustanove „Doma kulture“ Bojnik, u periodu od 27-30. septembra biće održani drugi Pozorišni dani, s predstave na kojima će učestvovati i poznata lica srpske glume. 

Manifestacija će biti otvorena interaktivnom predstavom za osnovce „Vesela Predstava“ koja će na edukativni način govoriti o književnosti i pravopisu.

Za 28. septembra od 20 časova predviđena je stendap predstava Neše Bridžisa a narednog dana od 20 časova u predstavi „Laži me“ gostuju Sandra Bugarski i Aleksandar Saša Dunić, poznat po ulozi Ćirka u Beloj Lađi.

Pozorišne dane  zatvara mjuzikl „Brak u stvari ljubav“ 30.9. od 20 časova a u mjuziklu učestvuju Vladan i Kristina Savić, glumci Pozorišta na Terazijama.

U okviru manifestacije Pozorišni dani – pozorište predstavom „Vesela predstava“ u dogovoru sa direktorima škola na području bojničke opštine, obilazi isturena odeljenja škola u selima širom bojničke opštine. Glavnu ulogu u ovoj edukativnoj predstavi ima Dragoslav Gile Branković.

Pozorišni dani ove godine imaju i humanitarni karakter pa će u cilju prikupljanja sredstava za lečenje Marije Jovanović iz Mijajlice, koja boluje od tumora sinusa, biti postavljena kutija u kojoj će se prikupljati dobrovoljni prilozi.