U udesu berača kukuruza i Citorena teško povređen muškarac

U selu Ribince kod Vranja, u četvrtak posle 19 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba teže povređena, a dve osobe su zadobile lake telesne povrede, potvrdili su iz PU u Vranju.

Do nezgode je došlo prilikom kontakta između traktora koji je imao priključno vozilo za branje kukuruza i automobila marke „Citroen“ koji se prevrnuo u jarak pored puta, kada je jedan od putnika u vozilu teže povređen.

A.I. putnik u „Citroenu“ koji je zadobio lakše telesne povrede, kaže za Jugmediu da se traktor pojavio odjednom i izašao iz njive na put, dok je prikolica bila neosvetljena.

„U pokušaju da izbegnemo sudar, naglo smo skrenuli i našli se na trotoaru, a onda se automobil prevrnuo. Više se ničega ne sećam“, priča dvadesetsedmogodišnji A.I.

On i drugi putnik u „Citroenu“ su prošli sa lakšim telesnim povredama, a prema navodima policije, u udesu je učestvovalo još jedno putničko vozilo „Ford fiseta“.

Uviđaj su izvršili pripadnici vranjske policije, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, a nakon sačinjenog izveštaja trebalo bi da se utvrdi odgovornost aktera ovog događaja.