Udario u parkirano vozilo, ima teško povređenih

U teškom saobraćajnom udesu u subotu uveče je na putu Buštranje – Reljan jedno lice zadobilo je teške, a još dve osobe lakše telesne povrede, saopštila je policija u Vranju.

Nesreća se dogodila oko 22.35 časova, kada je „Passat“ švajcarskih registracija udario u „Passat“ bujanovačkih tablica, parkiran na putu.

U nesreći je teško povređena putnica (68) u „Passatu“ švajcarskih registracija, inače izokoline Preševa. Lakše povrede su zadobili i vozač tog automobila iz Preševa i još jedan putnik (17) iz okoline Bujanovca, javlja OK Radio.

Protiv vozača „Passata“ švajcarskih tablica biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Protiv vozača drugog vozila biće podneta prekršajna prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio prekršaj nepropisno zaustavljanje vozila“, kažu iz vranjske policije.

Na području Policijske uprave u Vranju od 7. do 9. jula registrovano je šest saobraćajnih nezgoda. Dve osobe su zadržane zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

(Kraj)