24KITCHEN snima u Leskovcu (VIDEO)

24KITCHEN snima u Leskovcu (VIDEO)
Podeli:

Jedan od najpoznatijih evropskih kuvara i zaštitno lice kanala 24Kitchen Primož Dolničar danas i sutra boravi u Leskovcu gde će zajedno sa Leskovčanima spremati specijalitete sa roštilja.

Ovaj Slovenac će sutra u etno brvnari “Groš” zajedno sa najcenjenijim leskovačkim kuvarom Momčilom Conićem pripremati specijalitete sa roštilja koje će imati čast prvi da proba proslavljeni gitarista i balkanska zvezda Vlatko Stefanovski.

Emisija je deo serijala koji snimam na prostoru cele bivše Jugoslavije, a naravno, emisija o roštilju ne može da prođe bez Leskovca”, kaže za juGmediu Zvezda kulinarskog kanala koji prati cela Evropa.

Ovde je na poziv Turističke organizacije Leskovca.

I ljudi su mi izašli u susret. Želja mi je da predstavim ne samo leskovački kuhinju već i vašu tradiciju”, kaže nam slavni kuvar koji je fasciniran leskovačkim Spomen parkom.

Kratak intervju sa Primožem pogledajte ispod:

Emisija o Leskovcu biće emitovana 3. Avgusta na kanalu 24Kitchen sa početkom u 13 časova.


Podeli:
 1. Iskreni poštovalac 14. jula 2018., 8:53 am

  Momčilo, hvala ti što naš Leskovac predstavljaš svetu u najlepšem mogućem svetlu. Ti si jedan on najistaknutijih pojedinaca koji svojim znanjem i svojim radom doprinosiš ugledu našeg grada. Hvala ti mnogo i zelim ti mnogo sreće u daljem radu i odavno si prevazišao okvire Leskovca i mozda je vreme da se oprobaš na nekoj „većoj sceni“.

  14
  8
 2. Šta reći Mošo, svaka čast, kad tad sve dođe na svoje i kvalitet ispliva na površinu, biće mi iskreno žao ako nas napustiš i odeš putem naših velikana tamo gde se kvalitet ceni i plaća. Hvala ti za sve što si učinio za ovaj grad i za struku.

  3
  9

Comments are closed.