Koliba u plamenu! (VIDEO)

Koliba u plamenu! (VIDEO)
Podeli:

Jedna od najpopularnijih kafana u Leskovcu, restoran “Koliba”, potpuno je uništena u vatri, a požar puna dva sata gase dve vatrogasne ekipe iz Leskovca i jedna iz Vlasotinca.

Požar u Kolibi

Posted by Jugmedia on Недеља, 16. септембар 2018.

U požaru, koji je  izbio oko 12:30, nema povređenih, a pretpostavka je da su ga izazvale stare instalacije.

U jednom trenutku smo u kuhinji osetili smrad, iključili frižidere iz struje i onda je u krovu, u tom delu nešto puklo i krenula je vatra. Svi smo istrčali napolje i gledali kako plamen guta ceo krov„, pričaju nam radnice iz ove kafane.

Sreća pa se u restoranu u tom trenutku nije odvijala neka od proslava sa većim brojem gostiju, kao što je to običaj vuikendom u „Kolibi“.

Zajedno sa vatrogascima vatru gasi i osoblje kafane.

Izgorela omiljena kafana Leskovčana

Posted by Jugmedia on Недеља, 16. септембар 2018.

Požar

Gori Koliba!

Posted by Jugmedia on Недеља, 16. септембар 2018.

Vatrogasci su uspeli da lokalizuju požar kako vatrom ne bi bili ugroženi ostali objekti u leskovačkoj industrijskoj zoni.


Podeli:
 1. Zao mi sto se to desilo, nikad mi se nije svidjala kao restoran niti sam iso, ali stvarno mi zao, velika steta za vlasnika.

  25
  16
  • Cekaj, nije ti se svidjala kao restoran ili nisi isao? Srpska posla, samo nek komsiji bude gore nego meni. Sasa i Sisko su divni momci, zao mi je sto se ovo desilo ali znajuci njih dvoje oni ce popraviti ovu i zelim im da naprave jos dve kolibe, samo zbog ovakvih sto im se ne svidja a ustvari nisu ni isli ili im se ne svidja … Bitno je da niko nije povredjen, da su vatrogasci profesionalno uradili svoj posao a sve sto moze da se kupi parama nije skupo.

   35
   18
 2. Sta, vec dve konjice su dojurile da gase pozar?!

  7
  27
 3. Šteta. Gazda je divan čovek

  34
  18
 4. Suvise sporo,neorganizovano.Niski vatrogasci bi ovo resili za 2-3 minuta,brzi su ko metak,to ko ih vidi kazu da su ko metak.

  4
  15
 5. Veoma mi je zao,moja omiljena kafana!!!Velika steta!!!

  1
  6

Comments are closed.