Leskovčani okupirali Borovec: Svi uče Stevu da skija (VIDEO)

Leskovčani okupirali Borovec: Svi uče Stevu da skija (VIDEO)
Podeli:

Popularni mladi pevač rodom iz Vučja Stevan Anđelković odlučio je da nauči da skija ove zime, a u tome mu nesebično pomažu zemljaci Darko Filipović i Maki Mladenović.

Trojica pevača se nalaze na zimskom odmoru u Borovcu u Bugarskoj, za koji kažu da su ga okupirali Leskovčani.

Jedini koji uspeva da mi parira na stazi je bivši direktor leskovačke bolnice Ćeranić, a Steva polako kapira stvari. Do kraja sezone uspeće valjda sam da se spusti niz ski stazu“, šali se Maki Mladenović.

Preporučuje svim sugrađanima da posete ovo zimovalište u susednoj Bugarskoj kad god su u prilici jer je, kako kaže, jeftinije od Banskog a pristupačniej od Kopaonika.

A kako Steva skija, pogledajte u video klipu koji je uradio samo za čitaoce Jugmedie:

Dragan Marinković


Podeli:
  1. С обзиром да је тазе скијаш могао је прво да се обучава на Влајну са санке, да покрши две, три буке и јелке, не дај боже руке и ноге.

  2. Pih…selska posla.

  3. Ovo je vest? Neka uci da skija i treba ali zasto je ovo vest za novine. S obzirom da je gospodin Ceranic odlican skijas, decko bi trebao da dostigne taj nivo pa onda da se hvali. Cak i ja zensko skijam bolje od njega. :)

  4. Pomenu li Ceranica, zlu ne trebalo. E, ljigavo bas. E sad mi je drago sto ne odoh u Borovec. Ako ste vas trojica glavne face – onda nista.

  5. Aha, zato se ide po Bugarsku, moz se nacepis ko blesav za male pare. Jadniciki, nemoj se istrosite mnogo.

Comments are closed.