Mali fudbaleri zaigrali na novom terenu sa veštačkom travom

Mali fudbaleri zaigrali na novom terenu sa veštačkom travom
Podeli:

U okviru redovnog kola „Cicicban“ lige danas je zvanično odigrano takmičenje na novootvorenom terenu sa veštačkom travom stadiona „Dubočica“.

Danas se takmičilo 250 mališana iz 22 kluba, uzrasta od 7 do 10 godina iz Jablaničkog okruga.

„Ovaj teren će koristiti deci za treninge i takmičenja  u okviru mlađih kategorija, a meni je kao predsedniku izuzetna čast da danas otvorim zvaničnim takmičenjem ligu i nadam se da će nam vremenski uslovi dozvoliti da i u narednim nedeljama još koji put izađemo na teren“, izjavio je predsednik GFS Leskovac Marko Mihajlović, poželevši sportsku sreću svim fudbalerima.

 


Podeli:
 1. Leskovac je konacno dobio ono sto zasluzuje. Veliko hvala fudbalskom savezu Srbije i gradu Leskovcu na ulozenim sredstvima i velikim naporima u realizaciji ovog projekta. Nadam se da ce ovo biiti dodatni podstrek da se u Leskovcu igra Prva ili Super liga, jer uz ovakvu podrsku grada to je realnost

  5
  7
 2. Sportski stručnjak 21. oktobra 2018., 1:56 pm

  Sa sportskim radnicima koji su sada na čelu GFS i FSJO, gledaćemo Prvu i Super ligu na Areni i Sport klubu, još dugo, dugo…

  7
  1
 3. Nadam se da će se turniri u ovakvom izdanju ponoviti što pre jer su uslovi i teren odlični za decu. Sve pohvale za GFS uz želju da ponove ovako nešto u što skorije vreme.

  2
  4
 4. Ozbiljno: Vlada Djuričić, Milan Djordjević, Vladica Cekić, Igor Mitić. Vukadiovića na čelo Gfk Dubočica da kontroliše finansije.

Comments are closed.