Na vožnji biciklama sa gradonačelnikom sugrađani od 2 do 87 godina (FOTO + VIDEO)

Na vožnji biciklama sa gradonačelnikom sugrađani od 2 do 87 godina (FOTO + VIDEO)
Podeli:

Osamdesetsedmogodišnji Jovan Prokopović najstariji je učesnik današnje akcije koju je organizovao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović povodom Međunarodnog dana fizičke aktivnosti.

Među više od 500 biciklista, najmlađi je bio dvogodišnji Filip koji je na vožnju dugu 8 kilometara, od Leskovačkog kulturnog centra do fabrike za prečišćavanje otpadnih voda u Bogojevcu, krenuo sa mamom i tatom.

Mali Filip predvodi kolunu

Fizička aktivnost je nešto što je najbitnije za telo, a naš grad promoviše zdrave stilove života. Vožnja biciklom je kvalitetnija i bolja nego trčanje, a trasom kojom ćemo danas proći upoznaćemo naše sugrađane sa putnom infrastukturom i jednim delom onoga što smo kao lokalna samouprava uradili u sređivanju grada“, poručio je pre same vožnje Cvetanović.

Gradonačelniku su se u ovoj vožnji, po tek asfaltiranom putu do Bogojevca, pridružili i naši paraolimpijci Milan Petrović i Goran Šmelcerović, koji su još juče doneli nove medalje u Leskovac, predsednik Skupštine grada Aleksandar Đurović i skoro svi šefovi Odeljenja gradske uprave i direktori javnih preduzeća i ustanova u gradu.


Podeli:
 1. Danas namerno necu vozim biciklu :)

  54
  14
 2. Steta sto nemam biciklu.Odose na Bogojevacki put nek ih sunce prati!!!

  6
  28
 3. Transfer blama. Jeftina promocija puta do fabrike koja je svečano otvorena pre 5 godina, naravno niko, pa ni novinari, se ne pitaju zašto još uvek svečano nije počela da radi.

  37
  6
  • A ti imas transfer gluposti! Cilj nije promocija puta nego fizicke aktivnosti povodom Svetskog dana fizicke aktivnosti.

   5
   46
  • Zaista si očigledni transfer, ne gluposti, ko što reče neko drugi, nego transfer najvećeg zla, nepismenosti i primitivizma koje se ikada pojavilo u Leskovcu. Pa zlo da te pitam: Što ti u vreme kada si žario i palio ne sagradi put i kolektor nego ti se skapa u zemlji? Jer, fabrika nije u pogonu zato što se sj…i kolektor. Zlo, transfer blama je kada izdaš čoveka koji ti je dao parče hleba i od tebe napravio uticaj. Transfer blama i zla, a to si ti, kada tog istog čoveka preveslaš i zbog tebe odleži robiju, a ti se posle sa tuđim parama bogatiš i držiš lekcije drugima. Transfer blama i zla je kada si DOUŠNIK, a ti jesi i odlično znaš koje službe. Zahvaljujući tebi i tvojim lukavim i podmuklim delovanjem mnoge si porodice zavio u crno. Ako boga ima i pokoljenja ćete se stideti! Jer, jednog dana službe će otvoritui dosijea.

   7
   28
   • To li super heroj Supermen? Jedva čekam da počne i za vaše da isplivavaju prljavštine, ništa bolji niste, svi ste vi služba družba. Družba vam je samo zbog interesa a gde su interesi tu je i služba.

    20
    3
   • Ovo li za onog kafedziju pricas?

    12
    2
   • Kad se bot iznervira znam da sam pogodio u centar. ;)

    5
    1
    • Borine Skotine 16.05.2018., 08:37

     A najjači štos je sto bot puca namerno na pogrešnu adresu. Oni to redovno i namerno rade 😁

 4. Zasto redakcija ne objavi... 13.05.2018., 13:39

  .da sma i ja sam ucestvovao.Jeste nisam bio u prvom redu ali sam bio uocljiv jer sam jednom rukom nosio sliku moje sukunbabe koja je pocetkom 20 veka igrala u Mulen ruz.

  14
  1
  • Ponosni Građanin 13.05.2018., 15:19

   Ni moj komentar nije objavljen. I ja sam vozio biciklo, a oko vrata sam nosio kao ikonu sliku od mog dede koji je časno i pošteno proveo svoj radni vek u Meso kombinatu.

   20
   5
 5. Jello Biafra 13.05.2018., 14:53

  Bilo je lepo! Svaka cast na organizaciji!

  9
  39
 6. Joe Strummer 13.05.2018., 14:55

  Vozio sam i divno je biti deo ovakve manifestacije! Lepe majice smo dobili.

  8
  35
  • Narodna redakcijo... 14.05.2018., 16:31

   ..i na drugim,i to beogradskim portalima,objave moj komentar,kad vidi vraga,i tamo ga ,,obrisu,,

 7. Aco brate šta ćeti toliko debeli točkovi na biciklu?

  29
 8. da bude ćešće 13.05.2018., 15:27

  Bilo je prelepo. Imam predlog a to je da se ovakvi izletui biciklama češće organizuju. Jer mi smo lenji, ako nas neko ne pozove nabićemo se u kuću ili put prevaliti kolima

  2
  30
  • Ma sigurno, niko od nas nikad ne bi vozio biciklu da nas SNS i gradonačelnik nisu podsetili.

 9. Ko to moze biti😛🚴grada Leskovca bi-ci-kli-sti, biciklisti,biciklisti!!!

  4
  10
 10. Sve kritike su danas pale u vodu. Danas je Leskovac bio nalik velikim evropskim gradovima. Čelnik grada se provozao jednim putem sa svojim sugrađanima. Bravo za ideju. Češće treba narodu pokazati da vlast nije fotelja kao što su navikli. Pokazali smo danas Leskovac u najlepšem svetlu. Ko pljuje neka uradi bolje odmah ću ga podržati. Bravo za akciju, bravo za leskivčane. Samo napred@

  5
  36
  • Negde daleko gradonačelnici idu peške ili biciklama na posao, negde blizu službeni auto vozi 500-600m. Neko nije seo na biciklu od detinjstva…

   24
  • Cime se hvalis glupostima voznjom bicikle izmislili ste vrucu vodu sta se uzdizete vise nije mi jasno kakve glupost nemogu da verujem.Za jednu majcu se prodajete !

   • Ponosni Građanin 16.05.2018., 16:01

    Prodali se za majicu i to sa tekstom koji je partija odabrala. Srbi li ste, Šošoni li ste…sta ste?

Comments are closed.