Nagrada roditeljima za primerno vladanje njihovih čerki

Nagrada roditeljima za primerno vladanje njihovih čerki
Podeli:

U Gimnaziji “Stevan Jakovljević” u Vlasotincu, odlukom Nastavničkog veća i Školskog odbora, nagrađeni su roditelji Predrag i Danijela Cekić jer njihove ćerke, Ljubinka i Marija, za skoro osam godina pohađanja nastave u ovoj školi nemaju nijedan izostanak, a uz to imaju odličan uspeh i primereno vladanje.

Ljubinka je po završetku gimnazije upisala studije srpskog jezika, a Marija je maturantkinja koja na jesen planira da započne studije matematike. 

Nedavne izmene propisa predviđaju kazne za roditelje čija deca imaju veći broj neopravdanih izostanaka

„Kada smo na sedicama analizirali uspeh učenika, primetili smo da sestre Cekić nikada nisu izostale sa nastave. Zato sam sa zadovoljstvom prihvatio predlog kolega da ovog puta nagradimo roditelje jer je očigledno da su Ljubinka i Marija odgovorno ponašanje naučile u porodičanom domu. Ima još takvih primera u našoj školi, ali retkost je da oba učenika dolaze iz iste porodice“, kaže direktor vlasotinačke Gimnazije Živan Šušulić.

Otac Predrag i majka Danijela su sa ćerkama, bili počasni gosti škole prilikom proslave dana Svetog Save kada su im uručene knjige i zahvalnica.

 


Podeli:
  1. Roditelji i deca za primer, svaka cast, sve najlepse im zelim 😚

Comments are closed.