Predstavljen SNS informator

Predstavljen SNS informator
Podeli:

Članica Saveta mladih Gradskog odbora vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) u Leskovcu Ivana Stoiljković predstavila je danas na konferenciji za mediji informator koji izdaje centralne te stranke.

Ona je, listajući stranice, kazala da se u ovom biltenu mogu pročitati više tekstova o aktivnostima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zatim, intervju s gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojčićem, te intervju sa novim ministrom finansija Sinišom Malim, koji najavljuje povećanje plata i penzija.

Leskovac i njegov  gradonačelnik Goran Cvetanović, dodala je, zauzeli su značajno mesto u stranačkom biltenu sa vestima o uređenju putne infrastrukture, igrališta, prijema najboljih učenika, građana i tako dalje.

Možete pročitati i vest da je Vlada odobrila zapošljavanje 100 mladih lekara, najboljih diplomaca Medcinskih fakulteta, među kojima je i dvoje Leskovčana“ navela je Stoiljkovićeva, inače, doktor medicine.


Podeli:
 1. Antonio Gramsi 20.07.2018., 18:15

  Mozda ce ovaj clanak da bude zanimljiv za sledeci broj
  https://www.caas.rs/u-divljini-se-umire-od-sramote/

  • U centar,svaka cast 20.07.2018., 19:31

   A,evo ja placem u samoci,nemocan,a verujem.Sramim tudji sram.,,Spavam,,umesto da javim.Zalim ih,a ljut sam.Ne,na njih,na sebe.Nista nisam ucinio,a mogao sam.Gledam,mladi zdravi,puni zivota…a idu ka toj hordi.Da li je kasno?Nije.Verujem kao ti u sledeci broj SNS informera.

   15
  • Pop beli listić 20.07.2018., 21:21

   U Leskovcu su old school sociolozi (tzv mislioci o društvu) oni koji su tokom studija sociologiju shvatali kao marksizam, ništa više- ništa manje od toga. Uhlebljeni po školama i upravama jer za ništa drugo nisu, prevću papire po stolu i bulje u prozore na kompjuteru, nesposobni za bilo kakvo sociološko istraživanje Dok retko koji poltičar može da shvati ovaj tekst, niti ga bilo kakva nadgradnja uopšte zanima.
   Čitamo dalje…i hvala što ste podelili.

   22
 2. Evo vam jos jedan Sns informator, sns informatorski portalu:
  https://youtu.be/mAzs8n4CAGE

  14
  2
 3. Što se lepo ne prekrstite u „Meskomedija“, pa da čitaocima sebe prikažete u pravom svetlu i punom sjaju.

  37
 4. Ko je predsednik mladih SNS-a? Da mu postavim par pitanja.
  Ovde su mi sve ljudi srednjih godina! :D

  18
 5. Donald Tramp 21.07.2018., 10:52

  Baš su lepe ove devojke koje nam dele sreću u vidu informatora.

  8
  16
  • Ponosni Građanin 21.07.2018., 20:53

   Nisi esteta i nimalo nisi kompetentan da sudiš o lepoti. Komentar ti je prostački i seksistički.

   8
   8

Comments are closed.