JOŠ JEDNA POZIV ZA UŠEĆE U PROJEKAT "RADIMO ZA BOLJU BUDUĆNOST DECE"

Produžen rok za dodelu bespovratnih sredstva mladima

Produžen rok za dodelu bespovratnih sredstva mladima
Podeli:

Grad Leskovac obaveštava sve zainteresovane za učešće u Programu obuke za započinjanje biznisa/unapređenje poslovanja i dodelu bespovratnih sredstava mladim bračnim parovima, mladim majkama i ženama (starosti 18 do 35 godina) u okviru projekta „Radimo za bolju budućnost dece“, da je produžen rok za prijavu.

Rok je, kako se navodi  saopštenju, produžen zbog velikog interesovanja i nemogućnosti da svi potencijalni kandidati predaju konkursnu dokumentaciju zbog sezone godišnjih odmora.

Projekat će pružanjem nefinansijske i finansijske pomoći podržati samozapošljavanje i zapošljavanje ciljnih grupa  kroz edukaciju o pokretanju i vođenju posla, u vidu obuka za započinjanje i unapređenja biznisa, takmičenje za najbolji biznis plan, bespovratnu pomoć za finansiranje najboljih biznis planova, mentoring za novosnovane i postojeće privredne subjekte.

Novi rok za dostavu prijava za učešće u obuci za započinjanje biznisa je 24.avgust 2018.godine do 14:00 časova.

O detaljima i uslovima poziva možete naći na zvaničnom sajtu Grada ili putem linka http://www.gradleskovac.org/index.php/projekti/javni-poziv-radimo-za-bolju-buducnost-dece-2018

 


Podeli:
  1. Bez komentara 16.08.2018., 19:44

    Jos dva-tri preko veze, zakasnili zbog letovanja pa „produzen rok“ haha

  2. Ovo je odlican potez grada, grad je u poslednjih par godina kroz mnoge programe pokazao da brine o mladima, starima, poljoprivredi, talentovanim djacima i studentima.

Comments are closed.