Prvi pozorišni dani u Bojniku

Prvi pozorišni dani u Bojniku
Podeli:

Milan Lane Gutović i Petar Božović, doajeni srpske glume, gostovaće u Bojniku u okviru prvih Bojničkih pozorišnih dana koji će se održati u periodu od 29. septembra do 01. oktobra.

Ustanova Dom kulture „Bojnik“ je u dogovoru sa predstavnicima lokalne samouprave opštine Bojnik donela odluku da se, počevši od ove godine, budžetom predvide sredstva za manifestaciju pod nazivom „Pozorišni dani Bojnika“.

„Zahvaljujući razumevanju lokalne samouprave pokušali smo da kroz manifestaciju Pozorišni dani Bojnika stanovnicima naše opštine omogućimo predstave sa poznatim glumcima srpske scene. Prvi dan počećemo predstavom za najmlađe „Dečije igrarije“ a kraj dana obeležiće mlada leskovačka glumica Milica Nikolić sa monodramom „Tugo boške“. 30. septembra naš gost će kroz poznatu terapiju smehom u monodrami „Ćeraćemo se još“ biti bard srpskog glumišta Petar Božović a prve Pozorišne dane završićemo poznatim „Kabareom“ Laneta Gutovića. Nadam se da će ova zvučna imena privući brojnu publiku”, ističe vršilac dužnosti direktora Doma Kulture Nenad Jovanović

Valja naglasiti da će cena ulaznica za svaku predstavu biti samo sto dinara a da će sav prihod biti uplaćen u humanitarne svrhe.

Zoran Jovanović


Podeli: