RIZIKvO Gde ratuju Leskovac i Lebane, Medveđa sa Bojnikom, a Vlasotince sa…

RIZIKvO Gde ratuju Leskovac i Lebane, Medveđa sa Bojnikom, a Vlasotince sa…
Podeli:

Karta Jablaničkog okruga podeljena je na 44 teritrije , 6 opština sa 6 armija različitih boja, ukupno sa 48 tenkova i po 8 zastavica.

Pravila su napisana na „čistom“ leskovačkom

Društvena igra za najviše 6 igrača, koja pomalo podseća na Riziko, raspolaže i sa 14 karata sa zadacima, 44 sa imenima gradova i sela, 2 džokera i 2 kockice.

Svaki igrač ima si jedinstven zadatak. Tokom igre on se trudi da ga ispuni. Pobednik je onaj igrač koji pobedi. Što je i logično. To jest, treba da ispuni zadatak koji mu je dat, bez obzira dal je kraj kruga el’ neki od igrača ima više tenkovi ili teritorije od njega“, objašnjava se na Fejsbuk stranici Rizikvo, na kojoj se ova jedinstvena igra prodaje po promo ceni od 850 dinara.

A urnebesna pravila ove društvene igre možete pročitati OVDE.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. O Bože, zašto si me doveo ovde da pročitam ovo!
  0  0
 2. Krajincanin ce osvajamo li manojlovce
  0  0
 3. Joj da znate kako se bosnjacani brane od lebancani. Ulebansku opstinu radi bar 50 iz lebana po ugovoru o delu, a iz polje dva.
  0  0
 4. pa nebi se reklo da je tako a ciji su ono debeljani sto se snebivav po lebane pa kockini pa sacini pa perini od profesora pa mufini pa kempezovi pa duretovi pa jovici koji su zauzeli pola opstine pa cangini itd da ne nabrajam dalje i sad ko ima vise u opstini lebane vi kad vam ne ide po vase odma po lebane e pa izvinite malo.
  0  0
 5. Kude ja mog’ da kupim ovo daistrebimo Leskovčani jednom zauvek?!
  0  0

Comments are closed.